Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Olaf van Eco Deuren: ‘Het begint vaak met deuren, maar de wereldpolitiek komt daarna ook gerust aan de orde’

Aangeboden door Eco Deuren 29 februari 2020

Veel mensen gebruiken ze dagelijks, maar eigenlijk denk je er nooit over na: garagedeuren. Dat geldt niet voor Olaf Kasche. Hij heeft zijn werk gemaakt van garagedeuren. Of eigenlijk… hij houdt van praten met mensen en dat gaat dan vaak over deuren. Met zijn familiebedrijf Eco Deuren in Harderwijk is de perfecte garagedeur voor Apeldoorners ineens heel dichtbij! 

Altijd Hörmann

Eco Deuren levert door heel Nederland voordelige en veilige garagedeuren en garagedeursystemen in alle soorten en maten. Of je nu in een nieuwbouwwoning woont of in een jarendertighuis, Olaf en zijn team van monteurs hebben de kanteldeuren, sectionaldeuren of openslaande deuren die bij je woning passen.

Olaf werkte in het verleden bij Hörmann Nederland, waarschijnlijk ’s lands bekendste leverancier van die mooie elektrische garagedeuren die met een druk op de knop opengaan. Tegenwoordig is hij zelfstandig ondernemer, maar nog steeds onder de vlag van Hörmann. Hij combineert werk en privé lekker doordat zijn partner en de jongste van zijn drie dochters ook in het bedrijf zitten. Wel zo gezellig toch?

Foto's: Hörmann

Elke dag is anders

Maar goed, garagedeuren dus. Wordt dat niet wat saai elke dag? “Nee hoor”, zegt Olaf lachend. “Ik ben dan misschien ‘deurenverkoper’, een van mijn belangrijkste taken is luisteren naar mensen en dat is elke dag weer anders. Als je aan het nieuwbouwen bent, kunnen wij een veilige sectionaaldeur installeren in je garage en daarbij gelijk een loopdeur in dezelfde stijl. En als je de voordeur in je huis ook gelijk wilt? Geen probleem, dan regelen we dat ook. Maar ook als mensen hun deuren elektrisch willen hebben of een veiliger alternatief voor de bestaande situatie zoeken dan kunnen wij helpen. Het leuke is dat wij eigenlijk nooit ‘nee’ verkopen. Als er geen standaardoplossing is, denken wij mee tot we een goed alternatief hebben gevonden.”

Van deur tot wereldpolitiek

“Ik vind het zo leuk om bij mensen thuis aan de keukentafel te zitten en een goed advies te kunnen geven. Wij hebben ervaring met veel verschillende situaties en we kunnen klanten wijzen op aandachtspunten die bepalend zijn voor hun keuze. Soms weten mensen al precies wat ze willen, maar dan blijkt dat er nog veel betere opties zijn dan waar zij weet van hebben. Wij kunnen dan een advies op maat geven. En tja, een tevreden klant is toch de beste klant”, vindt Olaf.

“En daarbij geniet ik er ook van dat de adviesgesprekken vaak zo vertrouwd voelen dat het al snel over andere zaken gaat die in de wereld spelen. Reuze interessant om naar al die verschillende meningen en verhalen te luisteren. Het begint vaak met deuren, maar de wereldpolitiek komt daarna ook gerust aan de orde. Geen dag is hetzelfde, geen gesprek is hetzelfde. Precies waar ik van hou.”

Inspiratie voor jouw huis

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Op www.ecogaragedeuren.nl vind je alle mogelijkheden in handige brochures. Of rijd in 40 minuten naar de showroom in Harderwijk om de verschillende systemen van dichtbij te zien. Je bent welkom in de showroom van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur, of op zaterdag op afspraak.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Eco Deuren. Meer over Eco Deuren ontdekken?

Eco Deuren

dienstverlening

Noorderbreedte 12, Harderwijk

Bekijk meer:dienstverlening

adv.