Mark van 123Advies: ‘Kleine complimenten zorgen altijd voor een grote glimlach’

Aangeboden door 123Advies Centrum 15 maart 2019

Een feestelijke mijlpaal: hypotheekkantoor 123Advies bestaat tien jaar! Wij spraken oprichter Mark van Milligen (28) over tien jaar vallen, opstaan en succes.

Gat in de markt

Mark was nauwelijks achttien jaar toen hij wist dat hij hypotheekadviseur wilde worden. Maar wat hij om zich heen zag gebeuren in de financiële wereld sprak hem niet aan. Dankzij een ondernemende geest en een gezonde dosis optimisme begon al snel het idee te groeien dat het allemaal anders kon en moest.

“Grote banken en tussenpersonen hadden in die tijd het imago van boeven en zakkenvullers.” Dan vraag je je toch af, wil je daarin werken? “Absoluut, maar ik zag het juist als een kans én een gat in de markt die opgevuld moest worden. Ik wilde onderbouwd advies geven, kunnen doen wat ik mijn klanten beloofde en altijd heldere afspraken maken.”

“Ik vind het leuk als mensen vragen of we een franchise zijn”

Vallen en opstaan

En dus begon Mark tien jaar geleden zijn eigen hypotheekadvieskantoor: XSadvies. ‘Toegang tot advies’, briljant toch? Lachend: “Niet echt. Mensen associeerden de naam met extra small advies. Ik heb de slogan nog veranderd, maar dat hielp niet. Toen heb ik er 123Advies van gemaakt. Handig, want we staan nu altijd overal bovenaan!”

Foto: 123Advies
Foto: 123Advies

Vechten voor de klant

Na een paar jaar blijkt 123Advies wel heel succesvol. “Na heel wat dubbele werkweken en nooit meer vrije tijd stond ik voor de keuze: ik moest óf nee zeggen óf mensen gaan opleiden die op een gelijke manier wilden werken.”

Mark neemt Nico Boomgaard als eerste adviseur aan en later volgen Sander Speulman en Bas Pothoven. “Allemaal harde werkers die vechten voor onze klanten. Als ik zie hoe wij als team kunnen knokken om mensen met een gerust gevoel naar huis te laten gaan geloof ik heilig dat wij de beste zijn in ons vak!”

Foto: 123Advies
Foto: 123Advies

Tien jaar succes

“Ik vind het leuk als mensen vragen of we een franchise zijn,” lacht Mark. “Dan straalt het toch wat uit! Dat soort kleine complimenten zorgen altijd voor een grote glimlach. We vinden het belangrijk om de verwachtingen van onze klanten niet alleen tegemoet te komen, maar ook te overtreffen. Maakt iemand een afspraak op zijn of haar eigen verjaardag? Dan halen we taart en hangen we de spreekkamer vol met slingers. Dat moet toch gevierd worden?”

Het harde werken wordt beloond. In 2016 wint 123Advies de hypotheekprijs. “Maar de magische grens van 500 reviews van klanten behalen was misschien nog wel gaver. Naamsbekendheid is mooi, maar dat klanten tevreden zijn is veel waardevoller.” Inmiddels is 123Advies het enige hypotheekkantoor in Apeldoorn met twee vestigingen en vier onafhankelijke adviseurs. “Dat Apeldoorn ons zo goed weet te vinden is eigenlijk een constant hoogtepunt.”

Recht op lage hypotheeklasten

“Ik vind dat iedereen recht heeft op lage hypotheeklasten, goede voorwaarden en optimale zekerheid,” zegt Mark. “Dat kunnen we bieden met 123Advies, omdat we de afgelopen tien jaar keihard hebben gewerkt, onszelf steeds spiegels voor hebben gehouden en hebben geluisterd naar wat onze klanten willen.”

Lees ook:

123Advies Nico

Hypotheekkantoor 123Advies opent tweede vestiging op De Eglantier

Goed nieuws voor woningzoekend Apeldoorn! 123Advies, het vertrouwde adres voor Apeldoorners die op z...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door 123Advies Centrum. Meer over 123Advies Centrum ontdekken?

123Advies Centrum hypotheekadvies

Vandaag gesloten

Roggestraat 173, Apeldoorn

Bekijk meer:hypotheekadvies

adv.