Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Laila leeft meisjesdroom met haar Lai’s Kids And Beauty Place

Door Natalie Polman 15 september 2017

Ze gaf haar eerste geld als 12-jarige al uit aan crèmepjes en geurtjes bij de drogist en elke zaterdag gaat ze lekker tutten met haar vier dochters. Nu verwezenlijkt Laila Kruitbosch (38) met Lai’s Kids And Beauty Place dat wat ze altijd al had willen doen: een beauty en verzorgingsparadijs voor kinderen runnen.

Glitter

Het glitter zit niet alleen op de prinsessenjurken maar ook op de knalroze muren. Hartjes, roosjes en andere tierelantijnen sieren de ruimte en de badjasjes, nagellakjes en voetenbadjes verraden waar we zijn: een beautysalon, maar dan voor kinderen.

Lai’s Kids And Beauty Place is een plek waar je terecht kunt met je kinderfeestje of gewoon om tussendoor binnen te wandelen en even een prinses te zijn. De eerste reserveringen zijn al binnen.

Meisjes-meisje

“Ik was altijd een echt meisjes-meisje. Vanaf mijn twaalfde werkte ik onder meer bij een lingeriekraam, make-upkraam en sieradenkraam op de markt. Met het geld dat ik daar verdiende ging ik naar de drogist. Crèmepjes, geurtjes en me laten adviseren daar, dat vond ik heerlijk.”

‘Ik was altijd een echt meisjes-meisje’

De interesse voor beauty en verzorging bleef en dus werkte Laila onder meer in een parfumerie als beauty advisor en behaalde ze haar visagie diploma. “Een paar jaar geleden maakte ik kort een switch en gaf ik kookworkshops, maar dat was toch niet helemaal wat ik wilde. Bovendien was mijn jongste dochter nog maar vier maanden.”

Dochters

Toen kwam het moment dat ze besloot haar droom achterna te gaan. “Een droom die altijd al in m’n hoofd had en thuis al langer uitvoerde”. Laila’s vier dochters (bijna 19, 14, 8 en 4) zijn net zo gek op tutten en roze als hun moeder. “Zaterdags gingen we altijd in de weer met maskertjes, voetbehandelingen, nagels… Kortom lekker tutten. Ik zeg ze ook altijd hoe belangrijk verzorging is, dat je nagels schoon zijn en dat je fris ruikt bijvoorbeeld.

Amerika

Op een gegeven moment dacht ik dat het toch geweldig zou zijn dit idee echt uit te voeren, ook om Apeldoornse kinderen iets compleet nieuws te bieden. Dus zocht ik op internet naar termen als ‘kids spa’. Uiteindelijk vond ik talloze kinder beauty salon’s in Amerika. Daar bleek het heel normaal. In Nederland is het nauwelijks bekend. Dus nu probeer ik het gewoon en kijk hoe het loopt. Ik leef nu eigenlijk mijn meisjesdroom.”

‘Ik leef nu mijn meisjesdroom’

Laila’s dochters zijn helemaal in hun nopjes met hun moeder’s nieuwe zaak. “De 14-jarige is heel creatief en versierde een fotolijst en deze muur met een lichtjesketting. Mijn oudste zegt zich helemaal thuis te voelen hier.”

Ook voor jongens

En jongens dan, kunnen zij ook prinses zijn? “Jongens zijn hier welkom en zullen dan net zo worden vertroeteld als meisjes”, zegt Laila vastberaden. “Grappig: een vriend van mijn kwam kwam hier eens kijken en zei: ‘Wat is het leuk hier, als ik geen man was, zou ik hier niet meer weggaan.’ Toen zei ik: ‘O, maar jij mag hier ook als man komen hoor.”

Opening

Morgen zaterdag 16 september wordt Lai’s Kids And Beauty Place feestelijk geopend. Kinderen mogen gratis hun nageltjes laten lakken, ontspannen op de massagestoelen, de voetenbadjes uitproberen, zeeppompjes of fotolijstjes versieren in de knutselhoek – en er zal wat te snoepen zijn.

[mc4wp_form id=”17″]

Meer over Lai’s Kids And Beauty Place ontdekken?

Lai’s Kids And Beauty Place Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Nieuwstraat 159, Apeldoorn

Bekijk meer:Permanent gesloten

adv.