Giny de Wilde is de nieuwe eigenares van Reborn Fashion: ‘Ideetjes genoeg, maar eerst heerlijk gaan draaien’

Door Natalie Polman 2 november 2018
reborn
foto Janine Vonk

Reborn Fashion begon twaalf jaar geleden als tweedehands kledingzaak in het hogere segment. Nu dragen oprichters Trude Kleijne haar zus Doriet de Haas de zaak over aan Giny de Wilde (51). Ze vertelt waarom.

“Ik werk al heel lang in de mode en was ooit een collega van Trude. Toen Trude Reborn opende, was ik één van haar eerste klanten”, zegt Giny. Trude verlaat Apeldoorn en droeg de zaak officieel per 1 november aan Giny over.

“Het is een winkel naar mijn hart”, zegt Giny. “Naast het grote aanbod en de mooie kleding is dat vooral wegens de sfeer en de aandacht voor de mensen. We hebben altijd een kopje koffie voor iedereen klaarstaan. Het moet relaxt voelen om hier te komen.”

‘Het is een winkel naar mijn hart’

Reborn Fashion is twaalf jaar geleden begonnen als tweedehands kledingwinkel met kleding en accessoires uit het ‘hogere segment’. “En het gaat heel erg goed”, zegt Trude.

“Voor elke vrouw hangt er wel iets. Van jong tot oud, van sportief tot klassiek. En dagelijks komt er nieuwe kleding binnen, zowel uit Apeldoorn als van mensen buiten de stad”, vervolgt ze.

foto's Janine Vonk

Nieuw logo

De merken die Reborn verkoopt zijn onder meer Claudia Sträter, 10 Days, Moscow, Penn & Ink en Mosh Mosh. Vooral tassen, schoenen en andere accessoires doen het goed.

Daar gaat de winkel met nieuwe eigenaresse Giny verder op inspelen. De gevel heeft een nieuw logo en Reborn heeft, wegens de grotere focus op schoenen, tassen en accessoires de ondertitel ‘Second Life Originals’ gekregen.

Giny heeft er zin in. Ook zal zij op haar manier Reborn een nieuw leven in gaan blazen, wat weer leuk terugkomt in haar logo. “Ideetjes genoeg, maar eerst heerlijk gaan draaien.”

Voor de algemene voorwaarden rondom het inbrengen van kleding, kijk op de website of Facebookpagina van Reborn of bezoek de winkel.

Ondernemer Uitgelicht

Ken jij een Apeldoornse ondernemer met een leuk verhaal? Laat het ons weten via [email protected].


Meer over Reborn Fashion ontdekken?

Reborn Fashion vintage

Nu open09:30 - 17:00

Asselsestraat 56, Apeldoorn

Bekijk meer:vintage

adv.