Esther en Femke uit Apeldoorn organiseren jouw date-night: ‘Onze missie? Relaties versterken!’

Esther (links) en Femke (rechtst) van Up2Date Apeldoorn | Foto: Up2Date

Je kent het wel: het is vrijdagavond en je wilt iets leuks doen met je partner, maar wat? Een bezoekje aan de bios is ondertussen wat afgezaagd en veel verder dan uit eten kom je niet. Hoe leuk is het dan als iemand anders de date regelt? De Apeldoornse Esther en Femke van Up2Date nemen deze taak voor je uit handen en regelen compleet verzorgde dates: ”Je kunt altijd iets actiefs verwachten, ontspanning en leuke handvatten voor een gesprek!”

In de hectiek van werk en gezin kan het verdraaid lastig zijn om tijd voor elkaar te maken. En dan moet je vervolgens óók nog bedenken wat je dan gaat doen.. Er zijn fases in het leven waarbij je alleen al moe wordt van dat idee. No worries, want de dames van Up2Date staan klaar om je te helpen.

Van sinterklaascadeau tot Up2Date

Wat bij Esther begon als een origineel sinterklaascadeau, groeide uit tot een bedrijf met compleet verzorgde dates. ”Een tijdje geleden was het mijn beurt om mijn broer een leuk sinterklaascadeau te geven. Ik bedacht voor hem en zijn vrouw een compleet verzorgde dag met lekker eten en leuke activiteiten. Dat vond ik zo tof om te doen en dacht: hoe leuk is het om hier je werk van te maken? In die periode was ik bezig met mijn opleiding tot relatietherapeut, wat ik best intensief vond. Daarnaast was ik altijd aan het werk met de serieuze kant van een relatie, terwijl je met het organiseren van een date het plezier en de ontspanning bij mensen terugziet. Zo begon langzaam het idee om meer dates te organiseren”, aldus Esther, bedenker van Up2Date.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen.

Niet veel later voegde ook Femke zich toe aan Up2Date. ”Samen is het nog veel leuker om originele dates te bedenken. We hebben de grootste lol met onze ideeën. Het bedenken en daadwerkelijk uitvoeren is ontzettend gaaf.”

Date night-pakketten en date-dagen

De dames bieden allerlei toffe arrangementen aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een date-dag met activiteiten, ontspanning, lekker eten en inhoudelijke input voor een gezellig gesprek. Of een toffe thema-date, waarbij je met je partner als bondgenoot, strijdt tegen andere stellen door middel van een spannend spel. Een avondje thuis? Daar hebben Femke en Esther ook iets leuks op bedacht: een date night-pakket die je thuis ontvangt en gewoon op de bank kunt gebruiken. Of misschien gaat de date night-box wel mee op vakantie? Kan allemaal!

Ook leuk om te weten: de dates zijn niet alleen voor verliefde stelletjes, maar ook voor andere relaties. Denk aan gezinnen, collega’s of vrienden. ”Wij zetten onze organisatieskills ook met liefde in voor andere ideeën. Een zussendag, teambuilding, dubbeldate met bevriende stellen, of misschien wel een huwelijksaanzoek? Wij zorgen voor een onvergetelijke herinnering”, aldus Esther en Femke.

Samen lachen en even iets heel anders doen dan wat je normaal zou doen

Wat je kunt verwachten van een georganiseerde date? Dat blijft hoe dan ook een leuke verrassing. Wel delen de creatievelingen uit Apeldoorn een tipje van de sluier. ”Er staat een korte beschrijving op de website, maar het blijft echt een verrassing. Dat is ook een belangrijke factor om even uit je comfort zone te komen: samen lachen en even iets heel anders doen dan wat je normaal zou doen. Je kunt altijd iets actiefs verwachten, ontspanning en leuke handvatten voor een gesprek.”

Tekst gaat verder onder de Instagrampost.

Duurzame relatie

De reacties die Esther en Femke krijgen op de dates zijn stuk voor stuk positief. ”Mensen vinden het bijzonder om een date op een andere manier te beleven. En dat is ook belangrijk: elkaar blijven ontdekken en verrassen. Relaties die tegen een stootje kunnen, waarin mensen het blijvend leuk en goed hebben met elkaar, noemen wij dan ook een duurzame relatie. Het gaat niet vanzelf om elkaar te blijven vinden in de stress en de sleur van het dagelijks leven. Series kijken kan iedereen wel, maar het is de kunst om elkaar weer écht te zien en te spreken. Bewust tijd voor elkaar maken, want aandacht voor elkaar is de key. Onze georganiseerde dates zijn dan ook gericht om de drempel zo laag mogelijk te houden. Je hoeft niet te bedenken wat je gaat doen, dat doen wij wel voor je.”

Missie

De dames barsten van de creatieve ideeën en zijn dan ook maar wat blij dat de pakketten nu ook landelijk verstuurd kunnen worden. Toekomstplannen hebben Femke en Esther genoeg. ”We willen Up2Date groter maken met meer activiteiten en ervoor zorgen dat de arrangementen nóg beter aansluiten op bijvoorbeeld gezinnen, maar natuurlijk ook stellen. Het is onze missie om relaties te versterken.”

Ook interessant:

Meer in deze categorie

Ondernemer uitgelicht

Ga naar “5 x tips van de expert: zo voorkom je verstoppingen en stank in je huis”

5 x tips van de expert: zo voorkom je verstoppingen en stank in je huis

Aangeboden door Bosch Apeldoorn Epe Rioolontstopping

Ga naar “Dit doet Nellie Labberton tegenwoordig: ‘Bloemen zijn verweven met mijn leven’”

Dit doet Nellie Labberton tegenwoordig: ‘Bloemen zijn verweven met mijn leven’

nellie labberton
Ga naar “Vader Richard (63) en dochter Eva (30) runnen de Beekbergse Wolhal: ‘Er is weer een generatie die begint met handwerken’”

Vader Richard (63) en dochter Eva (30) runnen de Beekbergse Wolhal: ‘Er is weer een generatie die begint met handwerken’

beekbergse wolhal hobbygigant

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Spijkerjasje € 22,99”

Spijkerjasje € 22,99

 • Geldig t/m 10 juli 2022
Ga naar “Houten klimrek € 59,99”

Houten klimrek € 59,99

 • Geldig t/m 3 juli 2022
Ga naar “AH Muffins en cookies van de bakkerij van € 3,18 voor € 1,45”

AH Muffins en cookies van de bakkerij van € 3,18 voor € 1,45

 • Geldig t/m 3 juli 2022
Ga naar “Blokker wasmanden 35% korting”

Blokker wasmanden 35% korting

 • Geldig t/m 3 juli 2022
Ga naar “25% korting op alle blokker staande droogrekken”

25% korting op alle blokker staande droogrekken

 • Geldig t/m 3 juli 2022

Vacatures

Ga naar “Junior controller met groeiambitie”

Junior controller met groeiambitie

 • Eduvision
 • Parttime

Topper

Ga naar “Leuke winkel zoekt student weekend/vakantiehulp”

Leuke winkel zoekt student weekend/vakantiehulp

 • Sven&Sophie
 • Parttime
sven&sophiesven&sophie

Topper

Ga naar “Gezocht: Chauffeur / Sorteerder”

Gezocht: Chauffeur / Sorteerder

 • SMN Post
 • Parttime

Topper

Ga naar “Athome Atwork is op zoek naar een energieke commerciële topper binnendienst”

Athome Atwork is op zoek naar een energieke commerciële topper binnendienst

 • N&N Partners
 • Fulltime/Parttime

Topper

Ga naar “Leuke winkel zoekt gezellige verkoopster”

Leuke winkel zoekt gezellige verkoopster

 • Sven&Sophie
 • Parttime
sven&sophiesven&sophie

Topper

Agenda

Ga naar “Funeral Fair Festival 2022”

Funeral Fair Festival 2022

 • Funeral Fair Festival
 • Van 2 jul t/m 3 jul

Topper

Ga naar “Zondagmiddagconcerten Muziektent Oranjepark”

Zondagmiddagconcerten Muziektent Oranjepark

 • Van 19 jun t/m 28 aug
muziektent apeldoorn
Ga naar “Openlucht Filmfestival Apeldoorn 2022”

Openlucht Filmfestival Apeldoorn 2022

 • Van 12 aug t/m 21 aug
Openlucht FilmfestivalOpenlucht Filmfestival
Ga naar “Gigant Zomercafé”

Gigant Zomercafé

 • GIGANT
 • Van 10 jul t/m 21 aug
gigant zomercafegigant zomercafe
Ga naar “Warmtegraad x Schenkers”

Warmtegraad x Schenkers

 • Schenkers
 • 16 juli 2022
warmtegraad schenkerswarmtegraad schenkers