Reinier en Ilona van Easyslim.nu: ‘Eén behandeling staat gelijk aan 10 uur sporten’

Aangeboden door Easyslim.nu Apeldoorn 31 januari 2018

Toen Reinier (35) en Ilona (29) Venema zelf ervoeren hoe effectief de afslankmethode van Easyslim.nu is openden ze een eigen filiaal in Apeldoorn. Om Apeldoorners die het om wat voor reden dan ook niet lukt om af te vallen op een simpele manier toch dat strakke(re) lichaam te bezorgen.

Hoe het werkt

Mensen die af willen vallen en spieren willen kweken worden bij Easyslim.nu op de behandeltafel aan een revolutionair apparaat gekoppeld. De ultrasoundtechniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel trilt en via het lymfestelsel het lichaam verlaat. Tegelijkertijd worden middels elektrostimulatie je spieren getraind die – na een paar keer – ook je vetten gaan ‘verbranden’. Klanten kunnen met deze methode heel doelgericht specifieke lichaamsdelen aanpakken.

Tijdens een gemiddelde sessie zorgt deze methode voor een spierbelasting van 94%. Ter vergelijking; tijdens een gemiddelde sportsessie ligt dit rond de 28%. En je hoeft er dus geen vinger voor op te tillen! Als klant krijg je een op maat gemaakt programma om je persoonlijke doel te halen. Het resultaat is bij ieder persoon anders, maar zeker is wel dat je centimeters gaat verliezen.

Easyslim.nu
Foto: indebuurt.nl

Centimeters kwijt

Ilona en Reinier maakten zelf drie jaar geleden voor het eerst kennis met Easyslim.nu. Het stel heeft samen twee kinderen en zoals dat gaat bij drukke, jonge gezinnen schiet dat wekelijkse uurtje in de sportschool er al snel bij in. De twee zijn het worstelen met de extra pondjes na een tijdje zat en komen in Almere bij Easyslim.nu terecht.

“We gingen samen de behandelingen proberen en merkten al snel dat het écht werkt,” vertelt Reinier. “Je raakt al na de eerste behandeling centimeters kwijt en je huid wordt zichtbaar strakker. Vooral broeken en shirts begonnen te slobberen.” Ilona: “We wilden er dus graag mee doorgaan, maar we moesten wel elke week op en neer naar Almere.” Daarop vroeg Karin Hut-van Meerten, hun behandelaar en directeur van Easyslim.nu, of ze geen interesse hadden zelf een filiaal te openen in Apeldoorn.

Meer dan afvallen

In augustus 2015 is Easyslim.nu Apeldoorn een feit. “Voor ons was het een manier om er zelf mee door te kunnen gaan en tegelijk konden we Apeldoorners ook kennis laten maken met de methode,” zegt Reinier. In hun afslankstudio aan de Deventerstraat hebben de jonge ondernemers nu twee behandelkamers.

“Het mooiste is dat je mensen écht helpt. Dat ze blij de deur uitgaan en graag weer terugkomen. Het is zo mooi om te zien dat iemand van bijvoorbeeld 75 na veel vergeefse pogingen toch een effectieve manier vindt om af te vallen. Dit werk gaat verder dan het uitvoeren van de behandeling. We zijn een aanspreekpunt. Klanten komen ook langs voor alleen een praatje.” Na een succesvolle start in Apeldoorn openden Ilona en Reinier vorig jaar ook in Arnhem een vestiging.

Easyslim.nu
indebuurt.nl

Persoonlijk advies

“Het is een heel laagdrempelig concept. We hebben voedingstips op de dag van de behandeling, maar we wijzen niet met een verwijtend vingertje naar al je gewoontes. Het resultaat van de behandeling is vaak al motiverend genoeg. Je ziet dat alles strakker wordt en dat je je fitter voelt. Dat doet ook echt iets met je energie.”

“Eén behandeling staat gelijk aan 10 uur sporten,” verklaart Reinier de effectiviteit van de methode. Hoe lang een behandeling duurt hangt af van je persoonlijke doel. “We hebben klanten die maar niet van dat laatste beetje buikvet afkomen, maar ook mensen die meer dan 20 kilo willen afvallen.” Ilona: “We hebben een vrouw behandeld die in een half jaar van 95 kilo naar 72 kilo is gegaan.”

“Iedereen krijgt een persoonlijk advies,” legt Reinier uit. “Omdat je ontspannen kunt liggen tijdens de behandeling is het bijvoorbeeld ook een heel geschikte manier om spieren te trainen voor mensen met blessures of lichamelijke klachten als reuma.”

Benieuwd naar EasySlim.nu? Een intakegesprek met proefbehandeling bij Easyslim.nu Apeldoorn kost tijdelijk in plaats van €69 maar €39 per persoon (actie geldig tot en met 20 maart 2018). Hier lees je meer.

Easyslim.nu Apeldoorn beauty en wellness

vandaag gesloten

Deventerstraat 130L, Apeldoorn

Bekijk meer:beauty en wellness