Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Directeur Mühip van familiebedrijf totaalBED: ‘Wij zien de klant als familie’

Aangeboden door totaalBED Apeldoorn 14 december 2018

Als een blok in slaap vallen en dan fris en fruitig opstaan de volgende ochtend. Dat willen we allemaal wel. Familiebedrijf totaalBED zorgt hier al 20 jaar lang voor en dat moet natuurlijk feestelijk gevierd worden met ons Apeldoorners. 

totaalBED wordt gerund door Mühip Kartal én zijn drie broers. Toen ze totaalBED startten in 1998, hadden ze nooit durven dromen dat hij twintig jaar later gewoon 21 vestigingen door heel Nederland zou hebben. “Dit is echt een fantastische mijlpaal, om al 20 jaar lang mensen lekker te laten slapen!” En daarom trakteren ze op feestelijke aanbiedingen en leuke cadeaus! Lees snel verder:

TotaalBED Apeldoorn

Iedereen is familie

Volgens Mühip is een goede prijs natuurlijk belangrijk, al zit de kracht voornamelijk in de kwaliteit en de persoonlijke service. “We zien medewerkers en klanten dan ook echt als familie van totaalBED”, vertelt de ondernemer met een glimlach. “We hebben niet alleen collega’s en klanten die al sinds het begin bij ons werken en shoppen, ook de leveranciers leveren al sinds het begin bij ons. Doordat we elkaar al zo lang kennen, vertrouwen we elkaar en weten we precies wat we aan elkaar hebben.”

Collecties inkopen doet hij ook nog steeds graag zelf, vooral om te weten wat totaalBED verkoopt. “Dat het de beste kwaliteit is, voor de beste prijs. Onze slaapkamermeubels, bedden en matrassen worden dan ook hoofdzakelijk gemaakt bij onze vaste en betrouwbare leveranciers uit Nederland, Duitsland, Litouwen en België.”

TotaalBED Apeldoorn

Unieke informele sfeer

De persoonlijke omgang die Mühip zo belangrijk vindt, ervaar je ook in de winkels. “Nieuwe collega’s worden, naast hun specialistische kennis, geselecteerd op loyaliteit, humor en klantgericht werken. Zo behouden we onze unieke informele sfeer bij totaalBED. We willen dat je je snel bij ons thuis voelt en op je gemak bent. Op eigen houtje rondsnuffelen of een uitgebreide rondleiding, alles is mogelijk. Zolang jij je er maar prettig bij voelt.”

TotaalBED Apeldoorn

Van soepel tot lekker stevig

Het is natuurlijk superfijn dat je zo op je gemak wordt gesteld, maar wanneer je bij totaalBED binnenstapt wandel je letterlijk dromenland binnen. Boxsprings en ledikanten, tienerbedden, matrassen en lattenbodems, kasten en beddengoed: de winkel heeft álles op het gebied van slaapkamers waar je bij wegdroomt. “Door onze passie voor ontwikkeling is het aanbod in slaapcomfort groot en kwalitatief hoogwaardig, maar ook scherp in prijs.”

Ga je bijvoorbeeld voor een soepel matras of juist iets stevigs. Voor een lattenbodem of boxspring? En hoe zit het met de ventilatie of de hygiëne van een matras? Een mooie kleur die bij jou past is eigenlijk ook wel belangrijk… Voordat je jouw perfecte bed induikt, moet je een aantal beslissingen nemen die aansluiten bij jouw slaapbehoeften.

Maar waar te beginnen? “Bij de medewerkers van totaalBED kun je al je vragen kwijt. Zij kennen de producten niet alleen door en door, ze stellen je ook gerichte vragen zodat ze je vervolgens het beste slaapadvies op maat kunnen geven”, laat Mühip weten. We worden er spontaan slaperig van!

TotaalBED Apeldoorn

Kom naar de winkel

Mühip is na twintig jaar ondernemer in ‘beddenland’ een beetje een slaapgoeroe geworden. “Elke dag is een leerdag geweest bij totaalBED en zelfs nu leer ik elke dag weer wat bij. Het is vooral belangrijk dat we meegaan met de behoefte van de consument. Daarom investeren we elke keer weer veel tijd en energie in het ontdekken van slaapwensen. Je kunt alles testen in de winkel en mag zelfs je matras negentig dagen thuis uitproberen. Comfort is namelijk binnen een paar minuten merkbaar, maar uitgerust ontwaken weet je pas na ongeveer zes weken.”

Ook fijn: als het matras toch niet naar wens is, kun je ‘m gewoon omruilen voor een ander. “En omdat we een groot deel van ons assortiment op voorraad hebben, hoef je nooit lang te wachten op een goede nachtrust. Zo willen we ervoor zorgen dat iedereen lekker slaapt.”

Denk jij nu: ‘Ik lig eigenlijk altijd te woelen in bed’? Kom dan naar de winkel op de Woonboulevard in Apeldoorn en probeer één van de bedden en matrassen van totaalBED, óf doe hier online alvast wat slaapinspiratie op. Slaap lekker!


Meer over totaalBED Apeldoorn ontdekken?

totaalBED Apeldoorn

Gesloten09:30 - 17:30

Het Rietveld 26, Apeldoorn

adv.