Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De Pastazaak bestaat een half jaar! Hoe gaat het met Steffen en Nathalie?

Aangeboden door De Pastazaak 8 februari 2019

Een paar maanden geleden opende De Pastazaak voor het eerst zijn deuren als restaurant in Apeldoorn. Ineens trokken de Italiaanse mozzarella, knoflook, verse tagliatelle en prosciutto alle schijnwerpers in de Van Kinsbergenstraat. Wij waren benieuwd hoe het nu gaat met eigenaren Steffen Hummel en Nathalie Dirksen en gingen langs voor een latte macchiato con cannoli

Misschien kende je De Pastazaak al als delicatesssenwinkel aan de Asselsestraat. Sinds augustus 2018 zijn Steffen en Nathalie open als Italiaans restaurant aan de Van Kinsbergenstraat, waar mensen kunnen lunchen, borrelen en dineren of een maaltijd af kunnen halen.

Het geheim? ‘Echt goede Italiaanse koffie voor een lage prijs’

Mega enthousiast

“We zijn echt mega enthousiast over de hoeveelheid gasten die we de afgelopen maanden hebben ontvangen,” vertelt Steffen. “Dit heeft onze verwachtingen echt overtroffen. We hadden niet durven hopen dat het zo druk zou zijn.”

“We hebben ook veel complimenten over de inrichting gekregen,” voegt Nathalie toe. “De lichte kleuren en grote ruimte, mensen vinden de zaak gelukkig mooi geworden. En we zijn erg blij met ons team, we krijgen vaak positieve feedback over het personeel. Ik vind de sfeer hier altijd gezellig en laagdrempelig. ”

Foto's: indebuurt Apeldoorn

Italiaanse koffie

Wat het geheim achter hun succes is? “We hebben continu gezorgd dat de kwaliteit hoog bleef en houden ons dagelijks bezig met verbeteringen. We konden al snel de menukaart uitbreiden met meer soorten pasta’s en salades. En we hebben echt goede verse en huisgemaakte producten voor een betaalbare prijs.”

Perfecte lunch

Nu De Pastazaak zijn plek in het centrum veroverd heeft beginnen ook steeds meer mensen de lunchkaart van het restaurant te ontdekken. “’s Middags kun je bij ons vers belegde broodjes eten, of warme gerechten als panini’s en soepen. Maar mensen eten ook graag onze pasta’s of salades als lunch.”

Foto's: indebuurt Apeldoorn

Neem je gezin, je date of een vriend(in) mee en zoek een plekje aan een van de hoge tafels aan het raam. Of pak je laptop en werk al je mail weg aan de lange eettafel achterin. Met het hoge plafond, de zachte kleuren op de muur en de zon op de ramen is het lekker zitten in De Pastazaak.

Naast je steengoede koffie eet je kleine Italiaanse koekjes en andere specialiteiten. In het weekend komen daar ook nog eens huisgemaakte taarten bij. Steffen: “We maken elke week iets anders. De ene keer een red velvet cake, de andere week een worteltaart en cheesecake.”

Februari-actie!

Leuk meegenomen: kom je in februari lunchen bij De Pastazaak? Dan krijg je na je lunch gratis een kop koffie of thee met iets lekkers van Nathalie en Steffen!

Ultieme borrel

Bijgekletst en uitgewerkt? Dan komen de Italiaanse wijnen tevoorschijn. Want ook voor een borrel zit je goed bij De Pastazaak. Op de borrelkaart staan een paar watertandend goede keuzes: van antipasti tot arancini (bitterballen van risotto) en van Italiaanse vlees- tot kaasplanken. Deze hapjes smaken natuurlijk het best met een witte of rode wijn of een glas prosecco van de Italiaanse wijnkaart.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Pastazaak. Meer over De Pastazaak ontdekken?

De Pastazaak italiaanse restaurants

Gesloten11:00 - 22:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Van Kinsbergenstraat 24, Apeldoorn

Bekijk meer:italiaanse restaurants

adv.