Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ciska van HuidVit: ‘Je grootste orgaan verdient het met liefde behandeld te worden’

Aangeboden door HuidVit 11 oktober 2019

Ciska Haverkamp opende dit jaar HuidVit, een unieke huidverzorgingswinkel en schoonheidssalon aan de Korenstraat in hartje Apeldoorn. Haar doel is het (weer) gezond maken van jouw huid. “Het grootste orgaan van je lichaam verdient het om met liefde verzorgd en behandeld te worden.”

HuidVit
foto Ellen Koetsier

“Vaak gaan mensen doelgericht naar een schoonheidsspecialist voor onder andere een behandeling. Bij mij hoeft dat niet; je kunt vrijblijvend binnenlopen met vragen over je huid, de conditie er van, hoe je die het beste kunt verzorgen, hoe je make-up aanbrengt of specifieker, als je bijvoorbeeld acne of andere huidproblemen hebt.”

‘Je buitenkant is een weerspiegeling van je binnenkant’

Dat doet Ciska met behulp van verzorgingsproducten, huidsupplementen, gezonde make-up en huidbehandelingen, “met bewezen resultaat.”

De weg naar een gezonde huid

“Je huid is een gecompliceerd orgaan dat niet zomaar alles opneemt, daarom is het goed deze aan de binnen- en buitenkant te verzorgen. De buitenkant is tenslotte een weerspiegeling van je binnenkant, dat zie je bijvoorbeeld als je ziek bent”, zegt Ciska.

“De huidverzorgingsproducten van Environ vullen het dagelijkse vitaminetekort (voornamelijk vitamine A) aan waarmee ze je huid voeden. De huidsupplementen van
Advanced Nutrition Programme doen dit aan de binnenkant.

Aangevuld met de gezonde make-up van jane iredale die de huidverzorging versterkt en de huid extra beschermt maakt de weg naar een gezonde huid compleet. “Met dit totaalconcept heb ik mijn eigen huid maar ook die van mensen om mij heen zien verbeteren.”

huidvit
foto Ellen Koetsier

Gratis huidplan

Voor behandelingen in de salon stelt Ciska samen met jou eerst een gratis huidplan op. “Ik kijk hierbij niet alleen naar je huid, maar ook naar wie je bent, je levensstijl en niet
onbelangrijk; hoeveel tijd en budget je wilt besteden aan je huidverbetering. Of we samen het huidtraject aangaan of niet, daarin laat ik je vrij.”

Na Ciska’s opleiding tot schoonheidsspecialiste (met de specialisatie acné) deed Ciska ervaring op in verschillende schoonheidssalons, maar afgelopen juni begon ze voor zichzelf. Nu kan ze op haar manier haar kennis delen.

‘Ik kijk niet alleen naar je huid, maar ook naar wie je bent, je levensstijl en niet onbelangrijk; hoeveel tijd en budget je wilt besteden aan je huidverbetering’

“Ik ondersteun ook graag thuis. Zo maak ik bij aankoop een korte gepersonaliseerde gebruiksaanwijzing van de producten, zodat je thuis makkelijk aan de slag kunt en
weet hoe je het moet gebruiken.”

Kennismaken met Ciska

Wil je op een laagdrempelige manier kennismaken met Ciska, dan kan dit wellicht door een kosteloze make-upsessie in de winkel. “Dit is een leuke manier om kennis te maken met mij, de gezonde make-up van jane iredale en de winkel.”

Huid Vit is van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Behandelingen in de salon plant Ciska samen met jou buiten openingstijden zodat ze alle tijd voor je heeft.


Meer over HuidVit ontdekken?

HuidVit beauty en wellness

Geopend10:00 - 17:00

Korenstraat 23, Apeldoorn

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.