Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Er komt een Kwalitaria Délifrance op de Anklaar! Dit kunnen we verwachten:

Aangeboden door Kwalitaria Délifrance Anklaar 8 november 2019

Nu de Anklaar weer open is, kan een goede cafetaria en broodjeszaak natuurlijk niet ontbreken. Voor de echte lekkerbekken hebben we goed nieuws, er komt een Kwalitaria Délifrance naar het winkelcentrum en dat belooft veel goeds.

Verantwoord genieten

De nieuwe Kwalitaria Délifrance op winkelcentrum Anklaar gaat straks het beste van twee werelden combineren: burgers, friet en snacks, én verse croissants, broodjes en gebak. Kies bijvoorbeeld de bull-burger met friet en een milkshake. Of ga voor een vers belegde Délifrance-baguette met ambachtelijk bereid beleg.

Het rundvlees voor de burgers komt van MRIJ-runderen uit de buurt en aan plofkip doen ze gelukkig niet bij Kwalitaria Délifrance. Verantwoord en duurzaam genieten dus.

Kwalitaria Délifrance
Foto: Kwalitaria Délifrance

Ook af te halen

Dat wordt een lekker dagje met het hele gezin op stap dus. Toch liever thuis genieten van je maaltijd? Of je nu voor een Délifrance-broodje gaat of voor een (vegetarische) snack met friet, een compleet menu inclusief gezonde salade of voor het speciale kindermenu, je kunt je maaltijd ook gewoon afhalen!

Afhankelijk van het seizoen staan er steeds verrassende specials op het menu. Denk aan een winterburger of een herfstkroket met kastanjechampignons. Zo kun je elke keer iets nieuws proberen!

Foto: Kwalitaria Délifrance

Nog even wachten

Het klinkt allemaal heel verleidelijk, dat weten we, maar je moet toch echt nog even geduld hebben. De nieuwe Kwalitaria Délifrance op winkelcentrum Anklaar opent januari 2020. De exacte openingsdatum vind je binnenkort op de website van Kwalitaria. Wij houden je op de hoogte!


Meer over Kwalitaria Délifrance Anklaar ontdekken?

Kwalitaria Délifrance Anklaar lunch

Winkelcentrum Anklaar

Bekijk meer:lunch
  • Wil jij een 'Nieuw in Apeldoorn' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Apeldoorn.

adv.