Deze zaken gingen open en dicht deze zomer in Apeldoorn

Door Natalie Polman 4 september 2018

Het was dan wel zomervakantie, maar er is genoeg gebeurd op gebied van winkelen en horeca in Apeldoorn. We brengen je even helemaal op de hoogte van zaken die open of juist dicht gingen in Apeldoorn deze zomer.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Eten & drinken

De Pastazaak
foto indebuurt

Culinaire genieters opgelet! Waar Het Nieuwe Pakhuys verdween opende in augustus Gastrobar Base, een strak ingericht restaurant waar de focus ligt op de feestelijke kunstwerkjes op je bord.

De Van Kinsbergenstraat oftewel ’t Proefstraatje heeft er een nieuw proefadres bij. Fans van Italiaans eten kunnen sinds eind augustus namelijk hun hart ophalen in een 2.0 versie van De Pastazaak. Daarmee is de zaak aan de Asselsestraat gesloten.

Sushiliefhebbers hebben sinds eind juni een nieuw afhaalpunt genaamd Sushipoint. Lust je liever Surinaams eten, kun je terecht bij Surifoods aan de Stationsstraat.

Ook geopend eind juni: onze enige echte eigen strandtent Soap.

Woonwinkels

lab02
Lab02. foto indebuurt

Nieuwe spullen nodig voor in huis? Wat een geluk, want we hebben een nieuwe grote conceptstore genaamd LAB02 (waar Van Zeben zat), waar je kaarsen naast banken en kussens naast zeepjes vindt. En nog veel meer.

Bij Kyldo vind je bijzondere kunstwerken voor in huis en woonwinkel Casa vult het gemis van Xenos in het centrum op.

Als laatste nog een leuke: Directlampen opende onlangs de deuren. Tot in ieder geval eind dit jaar zal de lampen-outlet het voormalige pand van Witteveen verlichten.

Kledingwinkels

Op gebied van kledingwinkels gebeurde bijzonder veel. Zo opende de ReShare Store van Leger Des Heils, kregen de Nederlandse modewinkels State Of Art en VLVT vestigingen in Apeldoorn en betrokken Oxener Shoebox en Zoemkids samen één pand – het voormalige Molenbroek. Zoemkids op De Eglantier is gesloten.

Ander winkelnieuws: Jeans Centre schoof een paar panden op (naar het pand waar America Today zat) en Moda Paris kwam op de oude plek van deze jeanswinkel.

Na een faillissement van zowel Buining, Noa Noa als Petit Merci werd er nieuw leven geblazen in die eerste twee door het Nederlandse modemerk Anna van Toor. Petit Merci komt dus niet meer terug.

En verder…

ING pinautomaat

…Is er veel gaande in het voormalige pand van Perry Sport en V&D. De ING-bank verhuisde erheen en opende gisteren de deuren.

Overmorgen donderdag 6 september zal de nieuwe winkel van Schuurman Schoenen ernaast openen. De schoenenwinkel heeft de deuren in de Oranjerie al gesloten.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶
  • Wil jij een 'Nieuw in Apeldoorn' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Apeldoorn.

adv.