Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bodywear Superstore is drie maanden open: tijd voor een bezoekje!

Aangeboden door Bodywear Superstore 3 juni 2019

Op 1 maart 2019 opende Bodywear Superstore met een knal zijn deuren aan de Zwolseweg 221. Nu, drie maanden later, nemen wij weer eens een kijkje in de lingeriewinkel van Hendrik (54), Anita (54), Laura (27) en Ilse (25) Versteeg.

Met open armen

“De afgelopen drie maanden zijn voor ons een warm bad geweest,” vertelt Ilse. “Apeldoorn en omgeving hebben ons met open armen ontvangen en dat is super om te voelen.” De familie Versteeg nam alle enthousiaste reacties dankbaar in ontvangst. “Als nieuwe klanten terugkeren mét familie en vrienden is dat echt een enorm compliment. Zeker als je dan weer even beseft dat je pas drie maanden open bent.”

Foto's: Bodywear Superstore

Grootste badkledingcollectie

Het zomer nadert, de vakanties zijn geboekt: het badkledingseizoen is in volle gang. “Er is veel vraag naar mooie en kwalitatief goede badkleding. Met een winkel van ruim 550 vierkante meter en meer dan 20 modemerken in swim wear hebben we in Apeldoorn nu de grootste collectie badkleding van Nederland! Daar zijn we natuurlijk heel trots op.”

Kom je een kijkje nemen bij Bodywear Superstore, dan mag je een overzichtelijke winkel verwachten die – ondanks zijn formaat – een sterk huiskamergevoel geeft. Een huiskamer, van plafond tot vloer gevuld met oogstrelende bh’s, bikini’s en boxershorts, om precies te zijn. En wees, als je watertandend door de winkel loopt op zoek naar nachtkleding, strings, badpakken en trunks, niet bang om het Bodywear-team om advies te vragen. “We vinden het belangrijk dat mensen het gevoel hebben dat ze ongedwongen kunnen rondkijken. Daarnaast staan professioneel advies en service hoog in het vaandel. We merken dat klanten genieten van de service en de kennis van onze adviseuses. Verder kunnen we ons assortiment inmiddels goed afstemmen op de wensen van onze nieuwe klanten.”

Maandacties

“De aankomende tijd willen wij ervoor zorgen dat Apeldoorners ons nog meer gaan vinden en nog meer mogen ervaren hoe wij te werk gaan. Iedere maand introduceren we daarom een gave maandactie die hele maand geldig is. Zo krijgt iedereen de tijd om langs te komen en om te proeven van onze acties.”

In de maand juni heeft Bodywear Superstore zelfs drie mooie aanbiedingen. De hele maand krijg je 20% korting op de collectie swim wear in de winkel. Verder gaat de Sloggi-actie weer van start en ontvang je 3+1 producten. “En alleen bij ons kun je gebruik maken van de actie 6+3 op Sloggi-items. Bij aankoop van twee artikelen nachtkleding krijg je op het tweede artikel bovendien 50% korting.”

Foto's: Bodywear Superstore

Lees meer: 

Bodywear Superstore

Bodywear Superstore opent zijn deuren! Wij namen een kijkje

Dames én heren opgelet! Bodywear Superstore opent vrijdag 1 maart 2019 voor het eerst zijn deuren aa...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bodywear Superstore. Meer over Bodywear Superstore ontdekken?

Bodywear Superstore lingeriezaken

Geopend09:00 - 20:00

Zwolsweg 221, Apeldoorn

Bekijk meer:lingeriezaken

adv.