Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Blokker Eglantier krijgt nieuwe look en assortiment

Door Natalie Polman 12 juni 2019

Blokker op winkelcentrum De Eglantier is momenteel gesloten wegens een verbouwing. De winkel krijgt een ‘slimmere indeling’, ‘warmere uitstraling’ en ‘honderden nieuwe artikelen erbij’.

Blokker krijgt een nieuw assortiment met honderden nieuwe artikelen, aldus de winkelketen in een persbericht. Onder andere de hoeveelheid speelgoed, babyspullen en producten voor koken, tafelen en huishouden wordt vergroot.

Sfeerverlichting

Naast het assortiment wordt ook de look van de winkel vernieuwd. De winkel wordt ‘slimmer ingedeeld’ en krijgt een ‘warmere uitstraling’ door gebruik van meer kleur en sfeerverlichting.

Voorin de winkel komen twee thematafels met wisselend seizoensassortiment. Bovendien kun je straks terecht bij de ‘Superkoopjeskast’ en de ‘100 Europakkers’, met een wekelijks wisselend op=op aanbod.

Alle actieplekken krijgen de oranje Blokker kleur, zodat folderartikelen makkelijk te vinden zijn. Alle schoonmaak- en huishoudspullen komen overzichtelijk bij elkaar te staan en elektra komt naast de kassa, zodat klanten makkelijk een vraag kunnen stellen.

Heropening

Komende zaterdag 15 juni om 9.00 uur heropent Blokker. De heropening wordt gevierd met een Kraak de Kluis spel en openingsaanbiedingen op koekenpannen, stofzuigers, schoonmaakmiddelen en meer ‘typische Blokker producten’.Meer over Blokker – De Eglantier ontdekken?

Blokker – De Eglantier

woonwinkels

Gesloten09:00 - 18:00

De Eglantier 161, Apeldoorn

Bekijk meer:woonwinkels

adv.