[Winactie] Wax & Beauty bestaat 5 jaar: ‘Het is mijn missie om waxen gewoon te maken’

Aangeboden door Wax & Beauty 30 juni 2019

Vijf jaar geleden opende Els Tielbeke haar eerste waxsalon in Deventer. “Waxen was nog heel erg nieuw hier in het oosten van het land. Tot dan toe kende de meeste mensen alleen scheren. Het was omdat ik zelf op zoek ging naar een alternatief dat ik waxen ontdekte. In het westen van Nederland was dat toen up-coming. Ik merkte al snel dat het echt een goede manier van ontharen is en maakte het mijn missie om waxen ook hier in de omgeving gewoon te maken.”

Een jaar later opende de tweede Wax & Beauty in Enschede, een jaar daarna in Apeldoorn en twee jaar geleden in Zwolle. Els is dus heel hard op weg om van waxen een hele normale bezigheid te maken. Maar haar missie is nog niet volbracht.

Wax and Beauty Apeldoorn

Gevoelig, niet pijnlijk

“Het is de afgelopen jaren al veel gewoner geworden om je bikinilijn, benen of oksels te laten waxen. Maar er is nog steeds een bepaalde gêne als het gaat om waxen. Deels omdat mensen het spannend vinden om het door iemand te laten doen. Maar vooral door het beeld dat waxen heel pijnlijk is. Het is gevoelig, maar de mate van pijn en hoelang het zeer doet valt heel erg mee. En direct na het waxen doet het zeker niet meer pijn.”

Het mooiste aan waxen, volgens Els? “Wat je ziet is wat je krijgt. Je komt met haartjes, gaat zonder haartjes weg, en na vier tot zes weken kom je weer terug. Zo simpel is het. Waxen is heel eerlijk en duidelijk.”

Nooit meer scheren

Waxen bleek een schot in de roos in Apeldoorn en omgeving. Steeds meer vrouwen én mannen maakten de afgelopen jaren gretig gebruik van de mogelijkheid om langdurig en eenvoudig met mooie, gladde huid rond te lopen.

“Het valt nieuwe klanten eigenlijk vrijwel altijd mee. En het valt veel mensen op hoe zacht je huid is na het waxen. Veel vrouwen zeggen na een paar waxbeurten al dat ze nooit meer gaan scheren, ik heb klanten die al vanaf het begin bij ons zijn.”

Wax and Beauty Apeldoorn

Beauty Brows

Naast het waxen van je lichaam kun je bij Wax & Beauty ook terecht voor je wenkbrauwen. “Beauty Brows is een apart label dat ik een paar jaar geleden zelf heb ontwikkeld, niemand deed het toen op onze manier. Het unieke aan onze methode is dat we alle technieken gebruiken om een wenkbrauw te stijlen. Van knippen en waxen tot threading en epileren. Welke methode we gebruiken is afhankelijk van je wenkbrauw en huid. We gaan daarbij altijd uit van de natuurlijke vorm van je wenkbrauw.”

Hele jaar acties

Om het jubileum te vieren heeft Wax & Beauty voor alle klanten een cadeautje: bij je behandeling krijg je een vrolijk oranje stressballetje, ‘om de eventuele pijn te verzachten!’. Houd ook de Facebookpagina van Wax & Beauty Apeldoorn in de gaten voor speciale jubileumaanbiedingen en Facebook give aways. Els en haar team vieren de rest van het jaar feest!

 

Wax en Beauty ApeldoornWinnen: 2x gratis behandeling Beauty Brows

Wij mogen 2x een Beauty Brows-behandeling weggeven! Tijdens deze behandeling creëert het team van Wax & Beauty een wenkbrauw die past bij jouw gezicht. Afhankelijk van jouw wenkbrauw en huidsoort maken de medewerkers gebruik van waxen, threading (epileren met draad), epileren met pincet, knippen en/of trimmen. Ook voor mannen!

Schrijf je hieronder in om kans te maken op een van de twee wenkbrauwbehandelingen. Mensen die zich voor donderdag 4 juli 2019 12.00 uur aanmelden maken kans. De twee winnaars krijgen 4 juli persoonlijk bericht via e-mail.

Deze actie is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaars hebben persoonlijk bericht gehad. 

Niet gewonnen? Voor €27,50 maak je online zelf een afspraak voor de perfecte wenkbrauw! Klik op de oranje knop hieronder om meteen een afspraak te maken.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Wax & Beauty. Meer over Wax & Beauty ontdekken?

Wax & Beauty beauty en wellness

Koninginnelaan 53, Apeldoorn

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.