Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Supreme Laser Clinic bestaat twee jaar: ‘De herfst is het beste seizoen om te beginnen met laseren’

Aangeboden door Supreme Laser Clinic 7 november 2020

Supreme Laser Clinic aan de Helfrichstraat bestaat op 7 november 2020 twee jaar! Wat begon als de nieuwe laserontharingskliniek van Iris Sundermeijer groeide al snel uit tot een plek waar ze met haar collega Priscilla Marinus maandelijks honderden mensen van hun ongewenste haartjes afhelpt. 

“Laserontharing,” legt Iris uit, “is een manier om ongewenste haartjes definitief te verwijderen. Als je haar- en huidtype er geschikt voor is kunnen we vrijwel alle lichaamsdelen behandelen. Zowel mannen als vrouwen maken er gebruik van.” De jonge ondernemer studeerde af als schoonheidsspecialist, deed een paar jaar werkervaring op en besloot toen dat ze klaar was voor haar eigen ontharingskliniek. Een goed idee, blijkt al snel, want Supreme Laser Clinic aan de Helfrichstraat in het centrum van Apeldoorn is met open armen ontvangen.

“Ik vind het werk heel leuk,” zegt Iris. “Ongewenste haargroei kan veel onzekerheden en ongemakken met zich meebrengen, het is fijn om mensen daar vanaf te helpen. We kunnen iets betekenen voor mensen die harde stoppels of erge haargroei hebben op plekken waar je het niet wilt. Maar ook het opbouwen van mijn bedrijf vind ik leuk. Om mijn eigen ideeën uit te voeren en mijn eigen beslissingen te nemen.”

Supreme Laser Clinic
Welkom in de kliniek! Foto: Supreme Laser Clinic

Gratis intakegesprek

Maak je bij Iris of Priscilla een afspraak, dan wordt je eerst uitgenodigd voor een gratis intakegesprek. “We kijken of de behandeling geschikt is voor jouw huidtype en voor je haar. We bespreken wat je wensen zijn en leggen precies uit wat je van de behandelingen kunt verwachten. Verder kijken we wat de kosten worden. Heb je een medische indicatie? Dan kan het zijn dat de behandeling vergoed wordt. Met deze informatie ga je naar huis en kun je beslissen of het iets voor je is.”

Supreme Laser Clinic
Foto: Supreme Laser Clinic

Nu heb je misschien al eens gekeken naar de mogelijkheden om van ongewenste haartjes af te komen en kwam je in je zoektocht IPL (Intense Pulsed Light) ontharing tegen. In principe niks mis mee, laat Iris weten, “maar ik werk met laserontharing, omdat dit op de lange termijn veel effectiever is. Het verschil is dat IPL een groter gebied met een minder krachtige lichtflits pakt. Laseren gebeurt veel gerichter en is dus geschikter om het hele haarzakje te vernietigen. Het is daardoor veel definitiever.”

Gevoelig?

In de meeste gevallen zijn zo’n vijf tot zeven behandelingen genoeg om permanent van je haren af te komen. Tijdens een laserbehandeling ontsmet Iris of Priscilla eerst je huid om vervolgens met het laserapparaat aan de slag te gaan. Het apparaat produceert een lichtpuls die reageert op het pigment in je haar en het haarzakje permanent beschadigt. Hierdoor kan er op die plek geen haar meer groeien. Maar voor je in de stress schiet over ondraaglijke pijn, kan Iris je vast gerust stellen.

“Hoe gevoelig het is verschilt per huidtype, het gebied dat we behandelen en de dikte en kleur van het haar. Bij de een voelt het alsof er een elastiekje tegen je huid komt, de ander ervaart het meer als een soort druk, alsof de huid vacuüm trekt. De bikinilijn is bijvoorbeeld gevoeliger dan je benen, maar dan nog zegt de een ‘ik voel er niks van’ en de ander hoogstens dat het ‘gevoelig’ is. Ik ben van te voren wel altijd heel eerlijk over wat je kunt verwachten.” Toch nog sceptisch? Tijdens het intakegesprek laten de schoonheidsspecialisten je graag vast ervaren hoe het voelt.

Supreme Laser Clinic
In de twee behandelkamers worden ongewenste haartjes definitief verwijderd. Foto: Supreme Laser Clinic

Beginnen in het najaar

Wil je in de zomer van 2021 met een gladde en haarloze huid over de Spaanse boulevard lopen? Dan is dit, het najaar, het moment om te beginnen met je behandelingen. “Het behandelen gaat niet samen met een zongebruinde huid omdat de laser reageert op pigment. Daarom raden we aan om in het najaar te beginnen.”

Tussen behandelingen zitten ongeveer acht weken om je huid te laten herstellen. “Als je in het voorjaar nog niet klaar bent kunnen we een zomerstop houden en de behandelingen na de zomerperiode weer voortzetten.”

Nieuw: huidbehandelingen

Inmiddels heeft Iris haar aanbod uitgebreid. Sinds januari kun je bij Supreme Laser Clinic namelijk ook terecht voor huidverbeterende behandelingen door middel van microneedling en peelings. “Bij microneedling maken we gebruik van een pen met minuscuul kleine naaldjes. Deze maakt gaatjes in de huid, waardoor een huidverbeterende serum beter kan worden opgenomen. Deze behandeling werkt goed tegen bijvoorbeeld acné en grove poriën.”

Verjaardagsactie

Wie jarig is trakteert! Om hun tweejarig bestaan te vieren heeft Iris een cadeautje voor je. De vijfde laserbehandeling is nu namelijk gratis (4+1 gratis). Je kunt tot en met 30 november 2020 gebruik maken van deze actie.

Wil je een afspraak maken voor een intakegesprek om de mogelijkheden voor een laser- of huidbehandeling te bespreken? Supreme Laser Clinic werkt op afspraak en van dinsdag tot en met zaterdag. Bel naar 055 750 7920 of plan hier direct een afspraak in.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Supreme Laser Clinic. Meer over Supreme Laser Clinic ontdekken?

Supreme Laser Clinic


Gesloten12:00 - 21:00

Helfrichstraat 48, Apeldoorn

adv.