Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Superglad de zomer in? Nooit meer scheren, harsen of epileren

Aangeboden door Laserontharingskliniek Apeldoorn 22 mei 2019

Wil je stoppelvrij en met een super gladde huid de zomer beginnen? Snel naar Laserontharingskliniek Apeldoorn, want als je nu begint met laseren, kan het nog!

15 jaar specialist in laseren

Met inmiddels zes locaties in Nederland heeft Laserontharingskliniek al heel veel mensen een haarvrij bestaan gegeven. De eerste vestiging richtte eigenaar Hans Vervoort in 2004 in Apeldoorn op. Laserontharingskliniek Apeldoorn viert dit jaar dus zijn vijftienjarig bestaan als specialist op het gebied van laseren! Lasertherapeut Hannelore Hofman legt uit wat je van een laserbehandeling kunt verwachten.

Wist je dat laserontharing, in tegenstelling tot IPL, de enige definitieve oplossing is?

Uitgebreide intake

Als je in Apeldoorn een afspraak maakt voor een behandeling wordt je altijd geholpen door Hannelore. “Tijdens een gratis intakegesprek van ruim 45 minuten neem ik eerst uitgebreid de tijd om je wensen te bespreken en je alles over de behandeling te vertellen.”

Tijdens dit gesprek legt Hannelore uit hoe de LightSheer Diodelaser precies werkt en hoeveel behandelingen je nodig hebt. Wist je bijvoorbeeld dat laserontharing, in tegenstelling tot bijvoorbeeld IPL, de enige definitieve oplossing is? En dat je na maximaal 3 tot 6 behandelingen voorgoed van het haar af bent? Bij IPL ben je helaas nooit klaar en zit je altijd aan herhalingsbehandelingen vast.

Laserontharingskliniek
Foto: Laserontharingskliniek Apeldoorn

“Verder zijn er een aantal dingen waar mensen voor de behandeling rekening mee moeten houden. Je mag bijvoorbeeld niet bruin zijn van de zon.” Tot slot geeft Hannelore je een eerlijk kostenplaatje, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Voor de zomer haarvrij

“Een laserbehandeling is niet pijnloos, maar je kunt het vergelijken met epileren. Je voelt een licht prikkelend gevoel. Tijdens het eerste gesprek laseren we altijd een teststukje, zo kun je vast ervaren hoe het voelt.”

Laserontharingskliniek Apeldoorn
Foto: Laserontharingskliniek Apeldoorn

Deze zomer nog haarvrij in je bikini of korte broek? “Als je nu start kan dat zeker nog. Heb je op dit moment geen gebruinde benen of gezicht, dan kunnen we die zones nog voor de zomer aanpakken. De oksels en bikinilijn kunnen vrijwel altijd.” Maar kom ook gewoon langs als je twijfelt. “We kijken samen of je nu al kan starten of de behandelingen beter na de zomer kunt plannen.”

Kennismakingsactie

Je bent altijd welkom voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek en een proefbehandeling aan de Schuttersweg 76. Maak je tussen nu en 1 juli 2019 een afspraak? Dan krijg je behalve een gratis intakegesprek en een gratis testbehandeling ook nog 50% korting op je eerste behandeling!

Lees ook: 

Laserontharingskliniek

Nooit meer scheren: al je vragen over laserontharing beantwoord

Nooit meer scheren, waxen, ingegroeide haartjes en een afzichtelijke bikinilijn! Lasertherapeut Hann...

Meer over Laserontharingskliniek Apeldoorn ontdekken?

Laserontharingskliniek Apeldoorn beauty en wellness

Gesloten09:00 - 16:00

Schuttersweg 76 (House of Beauty), Apeldoorn

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.