Reinier en Ilona komen met nieuw afslankconcept: Rivé beauty & health   

Aangeboden door Rivé beauty & health 6 februari 2019

Reinier en Ilona Venema brengen een splinternieuw afslankconcept naar Apeldoorn: Rivé beauty & health. Niks geen shakes, honger, sportschoolsessies en gewichtheffen. Rivé laat je afslanken, strakker in je vel zitten én fitter voelen in een paar super simpele stappen.

“Na een paar jaar bij een afslankformule aangesloten te zijn die shakes en poeders centraal stelde, konden we ons op veel punten niet meer vinden in het concept,” vertelt Reinier. “Daarom hebben wij besloten om ons eigen visie door te zetten. Bij ons is het namelijk zo dat je een unieke combinatie van voedingsadvies en lifestylecoaching krijgt. Dit ondersteunen we met behandelingen op onze MYA-apparatuur, die ervoor zorgt dat vet efficiënt verbrand wordt, spieren getraind worden en de huid strakker gaat staan.”

Het gevolg is dat je in de nieuwe afslankstudio aan de Deventerstraat 130L je gewicht in vet (plaatselijk) kunt verminderen en dat je fitter en gezonder gaat voelen. Zonder honger te lijden!

“De apparatuur doet het werk. Sporten zonder inspanning dus!”

Exit crashdieet

Reinier en Ilona geloven namelijk niet in diëten. “Omdat elk lichaam uiteindelijk went aan een dieet,” legt Reinier uit. “Je moet steeds minder eten om gewicht te blijven verliezen. Dat houdt niemand vol. Bovendien programmeer je je lichaam om vet juist op te slaan. Calorie-arme diëten werpen je in een jojotraject dat de rest van je leven duurt. Op lange termijn kan dit zelfs voor gezondheidsproblemen zorgen.”

Rivé beauty and health
De apparatuur doet het werk. Foto: Rivé beauty and health

Het apparaat

De MYA waar Rivé mee werkt, helpt enorm bij het duurzame afslankproces. Het apparaat werkt met ultrasound en elektrostimulatie. De ultrasound zorgt ervoor dat op cellulair niveau vetcellen snel langs elkaar trillen. Dit zorgt voor warmte door wrijving, wat de doorbloeding stimuleert en de vetcellen druppelsgewijs doet leeglopen.

“Het vet komt vervolgens als brandstof in het systeem terecht en wordt verbrand bij de vraag naar energie van het lichaam. Elektrostimulatie zorgt verder voor een lymfedrainage die vocht afvoert. Dit plas je vervolgens uit. De spieren worden tegelijkertijd ook intensief getraind en de behandeling heeft als effect dat huid en bindweefsel strakker gaat staan.”

Geen hocus pocus

“We adviseren na de behandeling altijd genoeg water te drinken en diezelfde dag nog even te gaan bewegen. Een rondje wandelen of fietsen is al genoeg.” De behandeling werkt op die manier ook mentaal door. Omdat je snel resultaat gaat boeken ga je bewuster met voeding om en meer bewegen. “Wat dat betreft is het geen hocus pocus!”

Rivé
Kom weer lekker in je vel te zitten!

Hoe werkt het?

“Je komt bij ons veertig minuten op de behandelbank liggen. Je hoeft zelf helemaal niets te doen, de apparatuur doet het werk. Sporten zonder inspanning dus!”

Eén behandeling staat namelijk gelijk aan een lange, intensieve work-out. “Tijdens de behandeling nemen we uitgebreid je huidige eetpatroon door. We geven advies om dit aan te passen naar een patroon dat vetverbanding stimuleert, zorgt voor afvallen in vet en de toename van spiermassa bewerkstelligt. Dit doen we zonder enorm te letten op calorieën of punten. Als je het eenmaal doorhebt kun je het dus makkelijk blijven volhouden. Net zolang tot je je streefgewicht bereikt hebt.”

Rivé beauty and healthBen jij al aan het rivven?

Je gaat onder de begeleiding van Reinier en Ilona dus zeker geen honger of trek hebben. En shakes, poeders of afslankpillen kom je bij Rivé ook niet tegen. “Onze methode is daardoor geschikt voor iedereen die (plaatselijk) af wil vallen, minder cellulite wil of maar moeizaam kan sporten. Mensen met fibromyalgie, reuma, artrose of een hernia bijvoorbeeld zijn erg enthousiast over onze behandelmethode.”

En? Ben jij al aan het rivven? Zo niet, dan is het hoog tijd om kennis te maken met Rivé beauty & health! Goed nieuws, want indebuurt-lezers krijgen een leuke korting. Voor een intakegesprek en proefbehandeling betaal je nu maar €35 in plaats van €59.

Vanaf 18 jaar ben je van harte welkom om eens kennis te komen maken met Rivé beauty & health. Voor meer informatie ga je naar de Facebookpagina of kun je bellen/whatsappen met Reinier op 06 41420766.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Rivé beauty & health. Meer over Rivé beauty & health ontdekken?

Rivé beauty & health beauty en wellness

Nu gesloten09:00 - 21:00

Deventerstraat 130L, Apeldoorn

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.