Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ontdek de nieuwe huidproducten van de Beautyfabriek met een Discovery treatment

Aangeboden door De Beautyfabriek 17 januari 2020

Vrouwen, mannen en jongeren die op zoek zijn naar een huidverbeterende behandeling zijn bij de Beautyfabriek Apeldoorn aan het goede adres. De schoonheidssalon verwelkomde onlangs een nieuwe verzorgingslijn en laat klanten hiermee kennis maken met een heel gave actie! 

[comfort zone]

Dat je regelmatig naar de kapper gaat is logisch, maar vergeet je niet dat je huid net zoveel verzorging nodig heeft? De Beautyfabriek is gespecialiseerd in huidbehandelingen die erop gericht zijn de conditie van de huid te verbeteren. Want een gezonde huid betekent ook een mooie huid, en dat staat iedereen goed!

De huidspecialisten van de Beautyfabriek werken sinds kort enkel nog met de skincare-producten van [comfort zone]. Deze reinigers, peelings, scrubs, oliën en crèmes staan bekend om hun samenstelling van natuurlijke ingrediënten en voedende oliën die de huid verzorgen en voeden. Daarnaast zijn het vegan producten die dus geen dierlijke bestandsdelen bevatten en zijn ze vrij van parabenen, minerale oliën, siliconen en kunstmatige kleurstoffen.

Foto's: indebuurt.nl

Ontspan!

Of je huid nu snakt naar hydratatie, verzorging, anti-aging, versteviging of ontspanning, een huidbehandeling bestaat altijd uit meer dan alleen het aanbrengen van verzorgingsproducten. Met verschillende massagetechnieken zorgt de huidspecialist ervoor dat je even helemaal ontsnapt aan de dagelijkse drukte. De behandeling is naast een boost voor je huid dus ook een heerlijk ontspannen spa-moment voor jezelf.

Wist je dat je ook voor een stevige bindweefsel-massage, innovatieve collageen lichttherapie en microneedling bij de Beautyfabriek in Apeldoorn terecht kunt? Lees hier meer over de verschillende behandelingen.

comfort zone
Foto: [comfort zone]

Discovery treatment

Bij de Beautyfabriek Apeldoorn kun je [comfort zone] nu voordelig zelf ervaren. Deze ‘Discovery treatment’ duurt 60 minuten en bestaat uit het volgende:

  • Persoonlijke huidanalyse
  • Tranquility welkomstritueel
  • Discovery gezichtsbehandeling

Je krijgt een reiniging, peeling, een Esalen-massage van het gezicht, decolleté, nek en schouders, een voedend gezichtsmasker, hand- of voetmassage en afsluitend een dagverzorging afgestemd op jouw huidconditie. Na de behandeling krijg je een set huidverzorgingsproducten voor één maand (ter waarde van €24,95) mee naar huis. Voor dit alles betaal je tijdelijk maar €49,95! Om een Discovery treatment te reserveren kun je bellen naar 055 533 24 59.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Beautyfabriek. Meer over De Beautyfabriek ontdekken?

De Beautyfabriek

Gesloten09:00 - 16:00

Arnhemseweg 211, Apeldoorn

adv.