Afslanken zonder moeite: nieuwe infraroodbehandeling bij Figuura!

Aangeboden door Figuura Apeldoorn 11 april 2019

Liggend ontspannen en genieten van de helende warmte van infrarood- en toermalijntherapie, terwijl je ongemerkt in 40 minuten tot 800 kcal verbruikt? Klinkt als een sprookje, maar zo werkt de nieuwe infraroodtunnel van Figuura Apeldoorn toch echt.

InfraroodtunnelEen tot twee kledingmaten minder

Laten we wel realistisch blijven: natuurlijk verlies je niet vijf kilo door infraroodtherapie. Wat het wel kan doen? De nieuwe infraroodtunnel is een traditioneel Japanse methode gecombineerd met moderne technologie die je helpt je silhouet met een tot twee kledingmaten te verkleinen. Het ontgift je lichaam, verbetert de huid en vermindert spier-en gewrichtspijnen.

Zo werkt het

De infraroodstralen verwarmen de toermalijn-en germaniumstenen in de tunnel, die vervolgens lange golf-infraroodwarmte en negatieve ionen opwekken. Kort gezegd zorgt dit voor ontgifting en een betere bloedcirculatie naar je spieren en weefsels.

Verder helpt infrarood calorieën verbranden en wordt het door mensen als erg ontspannend ervaren. Een goede nachtrust verzekerd dus, en het enige wat jij hoeft te doen is 40 minuten ontspannen!

InfraroodtunnelPersoonlijke begeleiding

Het gebruik van de nieuwe infraroodtunnel van Figuura gebeurt altijd onder de persoonlijke begeleiding van coach Cristina Nestelaar en haar team. Voor je hier voor de eerste keer gebruik van maakt zal in een gesprek gekeken worden wat je persoonlijke doelen zijn.

Wil je het zelf eens proberen? Bel of maak een afspraak voor een vrijblijvend en gratis gesprek bij Figuura Apeldoorn. Mooi meegenomen: als kennismaking met deze unieke therapie biedt Figuura Apeldoorn deze maand twaalf behandelingen aan voor de prijs van tien behandelingen. Deze actie loopt tot 30 april 2019.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Figuura Apeldoorn. Meer over Figuura Apeldoorn ontdekken?

Figuura Apeldoorn beauty en wellness

Vandaag gesloten

John F. Kennedylaan 32, Apeldoorn

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.