Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Linda laat haar benen laseren: ‘Na twee behandelingen zie ik al zo’n verschil’

Aangeboden door Laserontharingskliniek Apeldoorn 4 september 2019

Linda (41) liet haar bikinilijn laseren bij Laserontharingskliniek Apeldoorn. Nu ligt ze opnieuw bij lasertherapeut Hannelore Hofman op de stoel om haar benen te laten doen. We vroegen haar naar haar ervaring met definitief ontharen. 

Bikinilijn en benen

Het is 2010 en Linda is he-le-maal klaar met het scheren en harsen. “Gemak dient de mens,” legt Linda haar keuze uit voor laseren. “Ik zocht een definitieve oplossing.” Ze komt een advertentie tegen en neemt contact op met Laserontharingskliniek Apeldoorn. Hannelore nodigt haar uit voor een uitgebreid intakegesprek. “Omdat ik van de haargroei af wilde heb ik gevraagd naar het meest haalbare doel; definitief ontharen. De uitleg van Hannelore vervolgens was duidelijk en open.”

“Je merkt wanneer de laser ‘raak’ schiet”

Linda besluit om haar bikinilijn bij Hannelore te laten laseren. “Er waren ongeveer zes behandelingen voor nodig. De haartjes blijven nu, jaren later, nog steeds helemaal weg. Vorig jaar ben ik teruggegaan voor mijn benen. Die zijn inmiddels twee keer onder handen genomen en ik kan het verschil al goed zien.”

Laserontharingskliniek laseren
Foto: Laserontharingskliniek Apeldoorn

Speldenprikjes

Als ervaren lasercliënt weet Linda inmiddels wat ze kan verwachten. “De behandeling doet geen pijn, maar je voelt het wel. Het voelt meer als kleine speldenprikjes,” vertelt ze. “Je merkt eigenlijk wanneer de laser ‘raak’ schiet. Nadien heb je nog een beetje een branderig gevoel, maar na een uurtje is dat weg.”

Het vergt verder weinig voorbereiding. “Behalve dat je alleen nog maar mag scheren, niet epileren of harsen. Het mooie is vooral dat je bijna direct kan waarnemen dat de haartjes niet meer terugkomen. Na twee behandelingen van mijn benen zie ik al echt zo’n verschil.”

Niet ongemakkelijk

Het laten weglaseren van ongewenste haartjes heeft natuurlijk alle potentie om ongemakkelijk te zijn. Gelukkig ben je bij Hannelore in goede handen. “Als je eenmaal kennis hebt gemaakt met Hannelore vergeet ze je niet meer. Toen ik na al die jaren terugkwam voor mijn benen, hoefde ik me niet eens voor te stellen. Ze wist nog precies wie ik was. Daarnaast is ze ook gewoon heel praktisch in haar handelen, waardoor een behandeling ‘gewoon’ voelt. Hannelore is vrolijk, eerlijk en direct en ze werkt effectief. Ik ben heel blij met haar!”

Laserontharingskliniek laseren
Foto: Laserontharingskliniek Apeldoorn

Intakegesprek

Wie net als Linda een definitieve oplossing wil voor ongewenste haartjes is welkom voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek en een proefbehandeling aan de Schuttersweg 76. In het gesprek legt Hannelore uitgebreid uit wat er wel en niet mogelijk is met jouw haar- en huidtype en waar je rekening mee moet houden.

Meer informatie over de laserbehandeling vind je op www.ontharingskliniek.nl en in het artikel hieronder. Een afspraak voor een intakegesprek maak je heel eenvoudig op de website van Laserontharingskliniek Apeldoorn!

Laserontharingskliniek

Nooit meer scheren: al je vragen over laserontharing beantwoord

Nooit meer scheren, waxen, ingegroeide haartjes en een afzichtelijke bikinilijn! Lasertherapeut Hann...

Meer over Laserontharingskliniek Apeldoorn ontdekken?

Laserontharingskliniek Apeldoorn beauty en wellness

Gesloten09:00 - 17:30

Schuttersweg 76 (House of Beauty), Apeldoorn

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.