Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hallo zomer! Krijg strakkere billen en slankere benen met deze simpele zomerkuur

Aangeboden door Ladyline Apeldoorn 10 juni 2020

Lukt het je steeds maar niet om net wat strakker in je huid te zitten? Droom je over mooie gladde zomerbenen voor bij je favo sneakers en rokje? Dan is de zomerkuur van Ladyline Apeldoorn misschien iets voor je. Deze helpt je namelijk aan een strakkere huid, een slanke taille en een platte buik, in tien weken tijd, zonder chirurgische ingrepen of bizar eet- en sportregime. 

De Ladyline Zomerkuur is het ideale programma voor mooie, gladde benen, een slanke taille, een platte buik en strakke billen. Het helpt cellulite verminderen en geeft je zelfvertrouwen een boost.

Ok, stop. We zien je argwanende blik vanaf hier. Nergens voor nodig, de zomerkuur werkt omdat je in die tien weken tijd zelf aan de slag gaat met beweging en voeding, terwijl de behandelingen bij Ladyline je huid een enorme oppepper geven en het afslankproces versnellen. Je personal coach motiveert je om jouw persoonlijke doelen in die tien weken te bereiken.

Zomerkuur

De combinatie van persoonlijk voedingsadvies, beweging en aangename huidbehandelingen maakt dat je heel doelgericht en plaatselijk kunt werken aan de lichaamszones die jij wilt verbeteren.

Dit kun je tijdens de tien weken verwachten:

  • Bewegingsadvies op maat
  • 2x per week huidverbeterende therapie
  • 8x lichaamspakkingen voor mooie en slankere benen
  • 2x cryolipolyse-behandeling voor plaatselijke vetverwijdering
  • Gratis gebruik van de app, inclusief digitaal voedingsdagboek
  • Wekelijkse wegingen en metingen
  • Coaching door middel van voortgangsgesprekken

Fijne sfeer

De behandeling is dus net het laatste zetje dat je gaat helpen om helemaal lekker in je vel te komen zitten. Het Ladyline-team leert je hoe je goed voor jóuw lichaam kan zorgen, zonder dat je in een standaard lichaamsideaal wordt gedrukt. Want het gaat erom dat jij je billen, benen en buik straks vol zelfvertrouwen in je nieuwe zomerjurkje steekt! Persoonlijke aandacht en een fijne sfeer staan daarom centraal als je bij Ladyline Apeldoorn langskomt.

Wil je meer informatie over de Ladyline Zomerkuur of wil je je direct aanmelden? Klik dan hier of bel naar 088 812 2333.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Ladyline Apeldoorn. Meer over Ladyline Apeldoorn ontdekken?

Ladyline Apeldoorn

beauty en wellness

Gesloten09:00 - 12:00

Maduralaan 2, Apeldoorn

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.