Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gratis huidscan en visagie tijdens de Happy Skin Day in Apeldoorn

Aangeboden door HuidVit 22 november 2019

Je huid, het grootste orgaan van je lichaam, verdient het om met liefde verzorgd en behandeld te worden. Ciska Haverkamp van Huid Vit Apeldoorn zet daarom op vrijdag 13 december 2019 onze huid extra in de schijnwerper tijdens de Happy Skin Day. Kom zelf kijken wat je voor je huid kan doen!

Je haar is flawless, je nagels altijd gelakt, je flost en let op je gewicht. Goed bezig! Vergeet alleen niet je huid ook wat aandacht te geven. Je huid is een gecompliceerd orgaan dat niet zomaar alles opneemt, daarom is het goed deze aan de binnen- én buitenkant te verzorgen. Tijdens de Happy Skin Day op 13 december krijg je bij Huid Vit in de Korenstraat gratis persoonlijk advies en tips voor jouw huid.

‘Hou van je huid en zorg er goed voor, want van een gezonde huid ga je vanzelf stralen’

Gratis huidscan

Laat skin expert Rita gedetailleerde foto’s maken van je huid met de computergestuurde Reaveal Imager. Hiermee wordt je huidconditie ‘op’ en ‘onder’ het huidoppervlak in beeld gebracht. Misschien heel confronterend, maar zo weet je wel waar je aan toe bent. Je krijgt er gelijk een gepersonaliseerd huidadvies bij, gebaseerd op de resultaten van de scan.

Huid Vit Happy Skin Day
De Reaveal Imager laat zien hoe gezond je huid is. Foto: Huid Vit

Gratis visagie

Laat skin expert Patricia je opmaken met de zuivere en gezonde make-up van jane iredale. Zo kun je gelijk voelen wat het met je huid doet en welke foundationkleur perfect versmelt op jouw huid. Of laat Patricia alvast een ‘christmas look’ creëren, zodat jij weet hoe je er met de feestdagen tiptop uit kan zien!

Cadeautje voor je huid

Tijdens Happy Skin Day staat de hele dag een drankje voor je klaar en kun je zo even binnenlopen voor huid- en make-up-advies. Of kom gewoon even rondneuzen, meekijken of een kerstcadeautje voor jouw huid inslaan.

Wil je zeker zijn van een plekje voor de gratis huidscan of visagie? Reserveer deze alvast door te bellen naar Ciska via 055 – 303 47 00, of stuur een mailtje naar [email protected]. Kom je op 13 december gezellig kennismaken met Huid Vit? Dan ontvang je ook nog eens een cadeautje voor je huid!

Huid Vit Happy Skin Day
Foto: Huid Vit

Gezonde, mooie huid

De buitenkant (je huid) is een weerspiegeling van je binnenkant. Dat zie je bijvoorbeeld goed als je ziek bent. Met haar kennis en ervaring werkt Ciska samen met haar klanten aan een gezonde huid. Dit doet ze met wetenschappelijk onderbouwde formules in verzorgingsproducten, huidsupplementen en gezonde make-up.

De huidverzorgingsproducten van Environ vullen het dagelijkse vitaminetekort (voornamelijk vitamine A) aan, waardoor ze je huid voeden. De huidsupplementen van Advanced Nutrition Programme doen dit aan de binnenkant. Vul dit aan met zuivere en gezonde make-up van jane iredale, die de huidverzorging versterkt en de huid extra beschermt. Dit samen maakt de weg naar jouw gezonde huid compleet!

Lees ook:

HuidVit

Ciska van HuidVit: ‘Je grootste orgaan verdient het met liefde behandeld te worden’

Ciska Haverkamp opende dit jaar HuidVit, een unieke huidverzorgingswinkel en schoonheidssalon aan de...

Meer over HuidVit ontdekken?

HuidVit beauty en wellness

Gesloten12:00 - 16:00

Korenstraat 23, Apeldoorn

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.