Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze sauna’s in en rond Apeldoorn zijn weer open!

Door Anne Sophie Schotman 1 juli 2020

Een geluksmomentje voor iedereen die heel erg toe was aan een dagje ontspanning! Vanaf 1 juli 2020 mogen de sauna’s in Nederland weer open. Niet alle wellnesscentra doen dit ook echt, dus wij zochten voor je uit bij welke sauna’s in en rond Apeldoorn je weer terecht kan.

Voor alle sauna’s die opengaan geldt:

  • Reserveren verplicht
  • Gezondheidscheck
  • Beperkt aantal bezoekers in het zwembad en de sauna’s
  • Bezoekduur van te voren vastgelegd
  • Geen opgietingen
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Thermen Bussloo

Thermen Bussloo zoutwaterbad
Foto: Thermen Bussloo

Thermen Bussloo is helemaal klaar om je vanaf 1 juli een spavakantie in eigen land te bezorgen. Vergeet alles even in een van de vele sauna’s, dobber eindeloos in het zoutwaterbad, boek een massage en kruip op een druilerige zomerdag bij de open haard met een boek.

Het voordeel van de coronamaatregelen? Door het beperkt aantal bezoekers is het voorlopig lekker rustig! Reserveren is verplicht en doe je hier. Iedere dinsdag is het badkledingdag bij Thermen Bussloo.

Wellness Center De Bronsbergen

De Bronsbergen sauna
Foto: Wellness Center De Bronsbergen

Zoutsteen-, kelo- of infraroodsauna; in Wellness Center De Bronsbergen bij Zutphen kom je weer helemaal tot rust na al die gekke maanden.

Vanaf woensdag 1 juli reserveer je weer een saunabezoek of massage via de website. Lees ook de coronamaatregelen even goed door.

Sauna & Bodycare Apeldoorn

Sauna

Liever iets dichter bij huis naar de sauna? Dan hebben we goed nieuws, Sauna & Bodycare is ook weer geopend. In dit kleinschalige wellnesscentrum aan de Heemradenlaan 104 kun je ontspannen in verschillende saunaruimtes en binnen- en buitenbaden.

Reserveren kan door te bellen naar 055-5413818. Neem je eigen handdoek en badslippers mee. Meer over de coronamaatregelen bij Sauna & Bodycare lees je hier.

Deze sauna’s blijven nog dicht

Veluwse Bron
Foto: Veluwse Bron

Veluwse Bron in Emst en Wellnessresort de Zwaluwhoeve in Hierden laten op hun website weten dat ze tot nader bericht dicht blijven. De verwachting is dat deze sauna’s half juli of begin augustus de deuren weer openen.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.