Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tatoeage tijdelijk bedekken met een tweede huid? Laat je informeren tijdens het Skin Event

Aangeboden door DermaCentrum Apeldoorn 8 oktober 2019

Heb je vitiligo, wijnvlek, littekens, brandwonden of andere huidproblemen? En wil je die graag minder zichtbaar maken? Bij DermaCentrum Apeldoorn werken ze met een nieuw product: Microskin (vloeibare tweede huid) Huidtherapeute Maartje Nagel van DermaCentrum Apeldoorn vertelt je tijdens het Skin Event graag meer hierover.

Page 1/2
⟵ swipe swipe ⟶

Je komt er alles over te weten tijdens het Skin Event (open dag) van DermaCentrum Apeldoorn op zaterdag 12 oktober. DermaCentrum Apeldoorn bestaat alweer 15 jaar! Wil je kennis komen maken met diverse producten en technieken op het gebied van huidtherapie? Of ben je gewoon benieuwd wat huidtherapie is? Kom dan zaterdag 12 oktober gewoon gezellig binnenlopen aan de Burglaan 4 in Apeldoorn. Alle huidtherapeuten en een productspecialist van Microskin staan voor je klaar!

Allernieuwste techniek

Huidtherapeute en eigenaresse Maartje Nagel van DermaCentrum Apeldoorn en haar collega’s: “We houden het Skin Event ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan. Een van de producten waarmee je kennis kan maken is Microskin van Beaupharma. Ik kwam ermee in aanraking tijdens een congres en zag er gelijk heel veel voordeel in.” DermaCentrum Apeldoorn is een van de eerste centra die deze allernieuwste techniek uit Australië op de Nederlandse markt vertegenwoordigd.

Misschien heb je vragen over een litteken dat trekt en rood blijft. Of misschien heeft je dochter/zoon last van acne? Ben je geïnteresseerd in microneedling of wil je wat een professionele peeling is en wat het effect is voor de huid? Het team van huidtherapeuten van DermaCentrum Apeldoorn beantwoordt graag jouw vragen. “Wij bekijken elke huidbehandeling specifiek en kiezen een behandeling die we afstemmen op de klant.” zegt Maartje.

De behandeling kan van alles zijn. Misschien gaat het om tijdelijke camouflage van een wijnvlek of een pigmentafwijking. Of het betreft een littekenbehandeling waarbij er behandeling nodig is om oedeem te verhelpen, maar ook een behandeling om verklevingen in de diepere huidlagen aan te pakken. Daarvoor wordt bijvoorbeeld de LPG endermologie apparaat gebruikt. Ook met dat high-tech apparaat kan je kennis maken en een gezichts Glow behandeling ondergaan.

En wat is nu die tweede huid?

Op het Skin Event is ook een productspecialist van Microskin aanwezig. Zij vertelt meer over deze innovatieve techniek die uit Australië komt en je kunt het ook ervaren die dag. Het product met natuurlijke pigmenten is een soort tweede huid die 2 tot 7 na aanbrengen blijft zitten. Je kunt gerust douchen of zwemmen zonder dat het eraf gaat.

De perfecte kleur wordt specifiek met jouw huidkleur gematcht met de speciale Microskin app, hieruit komt vervolgens een persoonlijk kleuradvies naar voren. Microskin is een licht en vloeibaar camouflageproduct dat met een speciaal sponsje of met de airbrush op de huid wordt aangebracht als een soort tweede huidlaag.

 

Nieuwsgierig geworden?

Loop dan gezellig binnen en krijg je vragen beantwoord en geef je ogen de kost. Wij delen graag onze liefde voor het vak met jou. Iedereen lekker in zijn eigen huid, oftewel: Love your skin.

Skinevent van DermaCentrum Apeldoorn op zaterdag 12 oktober van 10.00 tot 16.00 uur. 

Lees op de volgende pagina de ervaringen van Asha met Microskin. Zij kreeg haar eigen gezicht terug.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door DermaCentrum Apeldoorn. Meer over DermaCentrum Apeldoorn ontdekken?

DermaCentrum Apeldoorn beauty en wellness

Gesloten08:30 - 11:30 *

Burglaan 4, Apeldoorn

Bekijk meer:beauty en wellness

Ervaringen

Asha Saleh uit Cardiff (49) heeft Vitiligo. Een chronische huidziekte waarbij pigment in de huid ontbreekt. Zij is één van de eerste die Microskin heeft geprobeerd en is enthousiast over het product: “Vitiligo heeft mijn gezicht gestolen, maar met Microskin heb ik het teruggekregen.”

Tweede huid

Asha’s handen en voeten ontwikkelden ook witte vlekken. Ondertussen probeerde ze van alles. Tot ze een oproepje zag van The Vitiligo Society. Zij zochten mensen om Microskin te proberen. “Een nieuw kunstmatige tweede huid om pigmentatie te camoufleren. Ik dacht waarom niet? De Microskin specialist bepaalde de kleur die matcht met mijn huid en liet mij zien hoe je het aanbrengt met een sponsje. Het duurt ongeveer 30 minuten om aan te brengen. Het droogt erg snel en daarna breng je de poeder aan om te sealen dan blijft het enkele dagen zitten.”

Zelfvertrouwen

Hoe mooi, Microskin heeft Asha geholpen iets van haar zelfvertrouwen terug te winnen. Wat vitiligo is vraag je je misschien af? Asha: “Ik kreeg vijf jaar geleden opeens een klein wit plekje op mijn voorhoofd. Ik had geen idee wat het was. Het stipje groeide steeds verder en bedekte de maanden erna een steeds groter deel van mijn gezicht. Omdat ik een donkere huid heb vielen de witte vlekken extra op.” Asha
kreeg van een dermatoloog de diagnose vitiligo. “De dermatoloog legde uit dat het moeilijk te behandelen was en dat het zich kon blijven verspreiden, wat het deed.”

Verrast

Asha was verrast hoe donker haar huid weer was, zoals het vroeger ook was. “Het ziet eruit en voelt als mijn eigen huid. Het blijft zeker 5 dagen zitten. Mijn vrienden en familie konden het niet geloven. Ik draag het niet elke dag, maar het is perfect voor feestjes of vakanties, wanneer ik er op mijn best uit wil zien en me geen zorgen wil maken over make-up vlekken of hardlopen. Ik heb een witte vlek op mijn dijbeen en dit product helpt me om me goed te voelen in een bikini.” Voordeel is ook dat je met Microskin kan zwemmen zonder dag het er af gaat. Asha: “Ik draag het ook op mijn gezicht tijdens vakantie, zodat ik geen make-up hoef te dragen.”

Nog even alle voordelen op een rijtje:

  • Microskin is een simuleerde huid die wordt aangebracht met een spons of met airbrush. Het is niet zoals make-up op basis van crèmes. Het is een vloeistof die bestaat uit microfijne pigmenten van zinkoxide gesuspendeerd in alcohol verdampt binnen enkele seconden en laat een waterdichte film achter die eventuele verkleuring van de huid bedekt. Het kan worden gebruikt bij mannen en vrouwen om vitiligo, moedervlekken, tatoeages, brandwonden en littekens te bedekken.
  • Het is aan te brengen in 35 tinten. “We kunnen alle huidtinten matchen”, zegt huidtherapeute Maartje Nagel. De huid wordt digital gescand door een app. De huidtherapeute is getraind door Microskin om de juiste kleur keuze toe te passen.
  • Microskin is veilig op je huid er zijn zelden reacties van de huid. Dit doordat de pigmenten 100% natuurlijk zijn. Het filmlaagje op de huid heeft kleine belletjes die de lucht doorlaten zodat de huid kan ademen en zweten zoals normaal.
  • Het wordt niet geabsorbeerd in de huid en zal niet vlekken op je kleding. Je kunt je wassen met een niet vette olie.
  • Elke toepassing duurt zeven dagen en wordt verwijderd met een special olie-reiniger. Het blijft langer op je lichaam dan op je gezicht of handen.
  • Microskin komt uit Australië en heeft een beschermingsfactor SPF 30.
Page 1/2
⟵ swipe swipe ⟶

adv.