Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De unieke werkwijze van huidspecialist Ciska: ‘Ik wil jouw huid leren kennen’

Aangeboden door HuidVit 5 oktober 2020

Het belangrijkste doel van huidspecialist Ciska van HuidVit is mensen naar een gezonde huid toe helpen. Want er is niks zo veranderlijk als je huid, of je nu te maken hebt met hormonen, stress, seizoenswisselingen, beschadigingen of andere invloeden. En dan worden we ook nog eens elk jaar een beetje minder elastisch. Ciska unieke werkwijze: je huid leren kennen en dan per keer zien wat ze nodig heeft, voor een vast uurtarief.  

Of je nu op zoek bent naar de oplossing voor een droge huid, rode vlekjes, acné of gewoon wilt begrijpen hoe je huid werkt en hoe je jouw huid het beste verzorgt, Ciska kijkt wat jij nodig hebt en helpt je hiermee aan de slag te gaan. Thuis, met behandelingen in de salon of beide. Haar werkwijze hierin is uniek: “Ik heb een speciale eerste afspraak samengesteld waarin ik jouw huid goed kan leren kennen. Verder werk ik met een vaste prijs, ongeacht de behandelingen die je huid nodig heeft.”

Tekst gaat door onder de foto.

HuidVit Apeldoorn
Foto: HuidVit Apeldoorn

Eerste afspraak

Ciska gelooft namelijk veel meer in persoonlijke behandelingen die precies passen bij wat jouw huid op dat moment nodig heeft. “Ik wil jou en je huid graag leren kennen,” legt Ciska uit, “voordat ik aan de slag ga met behandelingen.”

Ciska heeft daarom een speciale eerste afspraak opgesteld. “Heb je een probleem met je huid of wil je ergens aan gaan werken? Ik luister naar je verhaal en laat je een korte vragenlijst invullen. Hierin staan bijvoorbeeld vragen over allergieën, het gebruik van verzorgingsproducten en of je andere gezondheidsproblemen hebt waar ik rekening mee moet houden.”

Eerste behandeling

Deze vragenlijst gebruikt Ciska als leidraad om over je huid te praten. Ciska: “Vervolgens nodig ik je uit voor een behandeling van ongeveer 50 minuten. Tijdens deze behandeling kan ik zien en kun jij voelen hoe je huid reageert op de producten van Environ en kun jij ervaren of je het prettig vindt om bij mij in de stoel te zitten. Ik leg je van alles uit over je huid en het verzorgen ervan en wat je huid eventueel nodig heeft.”

Met huidfoto’s laat Ciska zien wat deze eerste behandeling al voor je huid heeft gedaan. Je gaat naar huis met een huidplan en huidverzorgingsadvies op maat.

Vast uurtarief

Enthousiast geworden? Vanaf de tweede afspraak stelt Ciska de behandelingen speciaal voor jouw huid samen. “Vandaar dat ik geen prijslijst heb met behandelingen. Ik werk met een vast uurtarief van €75 en het maakt daarbij niet uit hoe ik de behandeling invul. Zo kan ik altijd kiezen voor de behandeling die je huid op dat moment het meest nodig heeft.”

Omdat jij en Ciska elkaar tijdens de eerste en tweede afspraak nog moeten leren kennen neemt ze tijdens deze afspraken graag een halfuurtje voor haar rekening. Je betaalt daarom €75 euro voor 1,5 uur.

Tekst gaat door onder de foto.

HuidVit Apeldoorn
Foto: HuidVit

Verzorgingsproducten van Environ

Ga je liever zelf thuis aan de slag met je huid, zonder huidbehandelingen? Gebruik dan je eerste afspraak bij HuidVit om kennis te maken met de verzorgingsproducten van Environ. “Ik laat je merken hoe de producten van Environ voelen op je huid. Als je dit fijn vindt kun je er vervolgens alleen thuis mee aan de slag. Ik ondersteun je dan vanuit de winkel als je langskomt of wanneer je belt of WhatsAppt met vragen. Zo kun je op een fijn manier kennis maken met mij en Environ.”

En draag je make-up naar je afspraak bij HuidVit? Dan maakt Ciska je na je behandeling gratis weer op met de fijne producten van jane iredale, zodat je gelijk weer door kunt naar een vriendin, de supermarkt of je volgende afspraak.

25% korting op je eerste afspraak

Speciaal voor indebuurt-lezers geldt de hele maand oktober een korting van 25% op je eerste afspraak. Voor maar €56,25 (in plaats van €75) stelt Ciska een huidplan voor je op, maakt ze huidfoto’s, krijg je een eerste huidbehandeling van ongeveer 50 minuten en kun je al je vragen stellen. Met goed advies en een stralende huid ga je weer naar huis.

De actie loopt tot en met 31 oktober 2020. Kijk hier voor meer informatie over HuidVit of klik hier om een eerste afspraak te maken met korting.



Deze bijdrage wordt je aangeboden door HuidVit. Meer over HuidVit ontdekken?

HuidVit

beauty en wellness

Vandaag gesloten

Korenstraat 23, Apeldoorn

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.