Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De nieuwe AMI Kappers op de Anklaar al gezien? Zo is hij geworden!

Aangeboden door AMI Kappers Anklaar 1 november 2019

Heb je het al gehoord? AMI Kappers Anklaar heeft zijn deuren geopend op het nieuwe winkelcentrum in Zevenhuizen. Franchisenemer Angelique Dijkhof (41) laat trots zien hoe haar salon is geworden.

Ruim en open

Franchisenemer en haarexpert Angelique is al ruim 17 jaar de vrouw achter AMI Kappers Anklaar. Samen met haar team en de begeleiding vanuit de AMI-franchise wist ze haar kapperszaak te ontwikkelen tot een geliefde plek in Apeldoorn.

Na 4,5 jaar wachten staat Angelique vandaag met trots achter een van de kappersstoelen in haar frisse nieuwe salon. “We zijn heel blij met de nieuwe Anklaar! Het is mooi ruim opgezet, de bouw is mooi en open. Leuk dat er appartementen boven zitten, het wordt straks nog levendiger hier. En de parkeerkelder is echt super.”

Foto's: indebuurt.nl

Echte muren

Met haar eigen plek op het winkelcentrum is Angelique al helemaal blij. Pastelkleuren, weelderige bloemen op de muur, comfortabele zithoekjes voor wachtende mensen en plek voor tien klanten. “We hebben een super pand; veel licht, een hoog plafond. De meiden zijn er ook heel tevreden mee. Het is eigenlijk sinds de opening alleen maar druk geweest.”

Nogal een verademing na jarenlang in een noodonderkomen op de tijdelijke Anklaar te hebben gezeten. “Hoewel ik moet zeggen dat onze noodlocatie ook absoluut goed was geregeld. Maar het is fijn om weer echte muren en een echte vloer te hebben haha.” De sfeervolle inrichting valt ook bij bezoekers in de smaak. “We hebben eigenlijk alleen maar complimenten gekregen over de salon. En mensen zijn ook heel positief over het winkelcentrum. De parkeerkelder bleek bijvoorbeeld niet zo eng en smal als sommige mensen dachten.” Nog meer nieuws: “Schoonheidssalon Shimmer & Shine zit nu bij ons in!”

Foto's: indebuurt.nl

Met en zonder afspraak

Bij AMI Kappers op de Anklaar kunnen dames, heren en kinderen terecht voor een nieuwe coupe volgens de laatste trends. Met én zonder afspraak zet het team van zeven haarstylisten je in een stoel om er vervolgens weer stralend uit te komen. Blij met het resultaat? Creëer thuis dezelfde coupe met de haarproducten van AMI’s exclusieve productlijn Ivy. Lever je de lege, recyclebare verpakking weer in dan krijg je statiegeld terug!

“Ons motto is: lekker in je haar. We vinden het belangrijk dat je je mooi voelt als je weer vertrekt. Klantvriendelijkheid staat daarom bij ons bovenaan. Bij AMI Kappers wordt veel aan opleiding gedaan, we volgen allemaal regelmatig trainingen om de nieuwste knip- en kleurtechnieken te leren. Die trends vind je weer terug in onze eigen trendy haarmodelijn. Allemaal kapsels van nu die we op maat maken voor jouw gezicht en haar.”

Tijd voor een frisse nieuwe coupe? Maak een afspraak bij AMI Kappers Anklaar door op de oranje knop hieronder te klikken of loop gewoon binnen!


Meer over AMI Kappers Anklaar ontdekken?

AMI Kappers Anklaar kappers

Geopend08:30 - 18:00

Operaplein 46, Apeldoorn

Bekijk meer:kappers
  • Wil jij een 'Nieuw in Apeldoorn' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Apeldoorn.

adv.