Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Blond is hot! 7x blonde haartrends om in 2019 uit te proberen

Aangeboden door De Beautyfabriek 16 juli 2019

Blondes have more fun! En zeker in de zomer. Bij De Beautyfabriek aan de Arnhemseweg zien eigenaar Anke Aalvanger en haar team haarstylisten in de zomer een grote stijging in de dagelijkse meters aan folie die ze gebruiken voor waanzinnige highlights, foilages, balayages en coupe soleils. Anke tipt ons de laatste haartrends voor blond haar én heeft een briljante actie bedacht voor indebuurt-lezers:

Page 1/8
⟵ swipe swipe ⟶
blond haartrends
Foto: De Beautyfabriek

Beige blond

“De afgelopen seizoenen overheersten de koele en astinten, maar daar komt langzamerhand verandering in. We zien meer beige, rosé en goud in het haar. Goed nieuws voor warme huidtypes, waarbij een van deze warmere tinten veel beter staat dan de assige!”

blond haartrends
Foto: De Beautyfabriek

Clear natural blond

“Wij mochten de coupe van Instragrambeauty @LisannedeBruijn verzorgen en kozen voor een heldere, lichte blondtint. We hebben enkele extensions toegevoegd aan haar haren, zodat ze meer volume in haar punten krijgt en ze deze coupe zowel nonchalant in de krul als superstijl kan dragen.”

blond haartrends
Foto: De Beautyfabriek

Dark & grey balayage

“Nog steeds een superhippe trend, de balayage. Hierbij maken we een kleuroverloop waardoor de punten lichter worden, maar de aanzet donkerder is. Deze coupe vergt weinig onderhoud omdat de uitgroei nauwelijks zichtbaar is. We kozen voor deze dame uit het koele kleurenpallet.”

blond haartrends
Foto: De Beautyfabriek

Golden blond

“Een prachtige kleur die voor heel veel vrouwen goed werkt is goudblond. De kunst zit hem in de kleur, deze mag niet te geel en zeker niet te oranje worden, maar dat kun je aan onze kleurspecialisten overlaten! Wist je dat wij beduidend hoger getraind zijn in kleuringen dan de gemiddelde kapsalon?”

blond haartrends
Foto: De Beautyfabriek

Grey balayage

“Een geweldige kleur, mits het bij je past! Niet iedereen knapt op van zo’n koele teint, maar instabeauty @ouapc wel! Als je van jezelf een koel type bent, dan sluit een koele kleur prachtig aan op je huidtoon en zul je zeer veel complimenten krijgen over deze prachtige kleur. Zie je dat we de punten iets hebben opgelicht voor een speelser en helder effect?”

blond haartrends
Foto: De Beautyfabriek

Silver blond

“Oehlala, een prachtige kleur die echt net zilver lijkt. Helder, glanzend en stralend. Wist je dat wij altijd een bescherming gebruiken als we gaan bleachen? Onze missie en visie is erop gebouwd dat je haarconditie verbetert als je in onze salons komt. Daarom ondersteunen we je in advies, productgebruik en uiteraard tijdens onze behandelingen.”

blond haartrends
Foto: De Beautyfabriek

Multi tone beige blond

“Met een foilage-techniek creëerden wij deze prachtige multi tone blond-kleuring bij Instagrambeauty @maikebeunk. We verlengden haar eigen haar tot deze natuurlijke lengte en kozen voor diverse kleuren blond voor een levendig resultaat.”

Maxima blond kleuringen
De coupe Máxima is erg populair in Argentinië. Foto: ANP

Wist je dat…

“In Argentinië zijn blonde haren een schoonheidsideaal. Volgens onderzoek aan de universiteit van Buenos Aires verdienen blonde Argentijnen gemiddeld tien procent meer, vinden zij gemakkelijker een baan én krijgen ze eerder promotie dan Argentijnen met bruin haar. Argentijnen vergelijken zichzelf met blondine Máxima, die ‘ook zo’n geluk heeft gehad’. De coupe Máxima is dan ook erg populair in het land.

indebuurt-actie!

Wil jij ook een prachtige, zomerse look? Dan heeft De Beautyfabriek een leuke aanbieding voor je! Je betaalt nu geen €70, maar €60 voor je folie coupe soleil-behandeling en je krijgt een Bondfusion bleach-bescherming tijdens het kleuren cadeau. Dat is maar liefst €27,50 voordeel én de rest van de zomer een stralende look!

Om gebruik te maken van deze actie boek je online je afspraak via de agenda, of reserveer telefonisch in één van de salons van De Beautyfabriek onder vermelding van indebuurt-actie. Voor een afspraak in Apeldoorn bel je naar 055 – 533 24 59, voor Doetinchem bel je naar 0314 – 64 34 34.


Meer over De Beautyfabriek ontdekken?

De Beautyfabriek beauty en wellness

Vandaag gesloten

Arnhemseweg 211, Apeldoorn

Bekijk meer:beauty en wellness
Page 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.