Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 tips om je huid in de herfst en winter te laten stralen (+ winactie)

Aangeboden door De Beautyfabriek 9 oktober 2019

Twee keer met je ogen knipperen en we zitten alweer in de herfst. Wil je dat je huid ook in herfst- en wintermaanden blijft stralen? Lees dan vooral even deze tips van De Beautyfabriek:

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Gebruik volle crèmes

Kou en wind tasten je natuurlijke beschermlaag aan. Daarom is het in deze maanden erg belangrijk om een vollere crème te gebruiken dan je in de zomer gewend bent. Zo blijft er een extra laagje op de huid ter bescherming. TIP: onze Oolaboo Beauty Sleep Night Cream €52,95 of onze Pixi Beautysleep €31.

Mild reinigen

Reinig je huid mild: door het gebruik van sommige reinigingsproducten kunnen je huid uitdrogen (let goed op of er geen alcohol of sulfaten in zitten, deze drogen je huid uit en verstoren de huidbalans) kies voor een volle rijke reiniging bijvoorbeeld een reinigingsolie of milk. TIP: Pixi Rose Cleanse €23,50

Voedingssuplementen

In de wintermaanden ben je meer binnen te vinden, hierdoor heb je minder weerstand. Door gebruik van voedingssupplementen verhoog je je weerstand maar zeker ook je huidconditie van binnenuit, daar kan geen crème tegenop. TIP: Oolaboo Truffle Indulgence capsules €69,75 of Sugarbear Hair Womens Multi vitamine €32,50.

Niet te heet douchen

Niets is fijner om op te warmen onder een hete douche in de koude maanden maar een té warme douche is slecht voor onze huid en geeft een droog en jeukerig gevoel. Daarnaast kan de verwarming binnenshuis ook zorgen dat je huid uit balans is, de verwarming haalt namelijk het vocht uit de lucht zodat je huid ook droger wordt.
Dus moisturize en moisturize en moisturize!! Ga uit van meerdere lagen huidverzorging in de winter, dus een serum én een dagcrème. Rol het serum in met onze Beauty-roller gemaakt van echt natuursteen. TIP: Oolaboo Jade face roller €32,50.

Beauty-angel

Bij De Beautyfabriek ben je aan het juiste adres voor een heerlijke boost van jouw huid. Onze beautyangel collageenlamp is onze grote trots! Door haar innovatieve lichttherapie zorgt ze voor een fantastisch resultaat, de huid wordt gestimuleerd door het lichtspectrum om lichaamseigen collageen, hyaluron en elastine aan te maken. Onze specialisten vertellen je hier graag meer over! Beauty Angel Basis treatment €39,95.

En nog een laatste tip: vergeet je handen, voeten en lippen niet extra te verzorgen in dit seizoen! Bij De Beautyfabriek hebben ze heerlijke producten voor je en je bent altijd van harte welkom in de salons!

Winactie

Speciaal voor lezers van indebuurt Apeldoorn geeft De Beautyfabriek een After Summer Glow treatment weg! Je kunt een uur langer genieten van een huidanalyse, reiniging en peeling, masker, bindweefselmassage, vliesmasker, essential cocktail en meer. Wil jij je lekker laten verzorgen en deze behandeling winnen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. De winnaar krijgt uiterlijk vrijdag bericht.

Deze winactie is afgelopen


Meer over De Beautyfabriek ontdekken?

De Beautyfabriek beauty en wellness

Gesloten09:00 - 17:30

Arnhemseweg 211, Apeldoorn

Bekijk meer:beauty en wellness

Lees ook:

De Beautyfabriek Miranda

Miranda van De Beautyfabriek: ‘Als je haar niet goed zit, voel je je ook niet goed’

Stap je bij De Beautyfabriek in Apeldoorn naar binnen, dan is de kans groot dat je door kapper Miran...
De Beautyfabriek

Anke van De Beautyfabriek: ‘Qua extensions en haartoevoeging zijn we de grootste in Nederland’

Anke Aalvanger opende eind vorig jaar de Beautyfabriek in Apeldoorn en heeft sindsdien samen met haa...
Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.