Stem hier voor de sporters van het jaar!

Door Erwin Winkelman 23 januari 2018

Vorige week hebben we alle genomineerden voor de verkiezing van sporter van het jaar aan je voorgesteld. Nu is het de beurt aan jou. Jij mag namelijk mede bepalen wie de winnaars worden. Op de volgende pagina’s mag jij stemmen op de kandidaat van jouw keuze. Op 14 februari wordt de uitslag bekend gemaakt tijdens de grote sportavond in het stadhuis.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Sportman van het Jaar

Wie wordt de sportman van het jaar 2017? Genomineerd zijn wielrenner Jeffrey Hoogland, biljarter Jordy de Kruijf en atleet Bas Markies. Lees hier nog een keer hun verhaal door.

Laat hier weten wie de sportman van het jaar moet worden.

[yop_poll id=”4″]

 

Sportvrouw van het Jaar

De genomineerden voor sportvrouw van het jaar 2017 zijn trampolinespringster Floor Meijering, mountainbikster Anne Terpstra en baanwielrenster Hetty van de Wouw. Wil je nog wat meer over ze weten? Lees dan hier hun verhaal nog een keer.

Stem hier op jouw favoriet

[yop_poll id=”5″]

 

Sportploeg van het Jaar

Drie sportploegen zijn genomineerd voor sportploeg van het jaar. De genomineerden zijn Herenschermploeg Surtout, Damesschermploeg Surtout en het Damesgolfteam van de Veluwse golfclub. Wil je weten waarom? Lees dat hier.

Laat hier weten wie volgens jou sportploeg van het jaar moet worden.

[yop_poll id=”7″]

 

Sporttalent van het Jaar

foto: Jan Wetzel
foto: Christie Brouwer
Foto: Zilver Schmitz

De jeugd heeft de toekomst, zegt men altijd. In de categorie talent van het jaar belichten we sportieve toekomst van Apeldoorn. Dit jaar zijn er vier genomineerden karateka Fredericku Bedou, atleet Gjalt Panjer, trampolinespringer Zilver Schmitz en baanwielrenster Anniek Wever. Lees hier wat zij afgelopen jaar hebben gedaan.

Breng hier je stem uit op jouw favoriet.

[yop_poll id=”6″]

Sporter met een beperking

In de categorie sporter met een beperking zijn drie mensen genomineerd. Wielrenster Joëlle Engel, fietscrosser Niels Hebing en schaakster Karin Pruijssers. Waarom? Dat lees je hier.

Breng hier je stem uit op de kandidaat van jouw voorkeur.

[yop_poll id=”8″]

 

Apeldoornse Sportverkiezingen 2017

De huldigingen vinden plaats op woensdag 14 februari 2018 in de Raadzaal van het Stadshuis in de gemeente Apeldoorn. De sporthuldigingen worden gesplitst in twee delen. Aan het einde van de middag worden de jonge sporters tot 16 jaar gehuldigd met een sportpenning. s’ Avonds worden de sportpenningen uitgereikt aan de sporters vanaf 16 jaar en vindt de verkiezing van sportman, sportvrouw, sportploeg, sporter/sportploeg met een beperking en sporttalent 2017 plaats.

De Apeldoornse Sportverkiezing is een samenwerking tussen de Sportraad Apeldoorn en de gemeente Apeldoorn.

Gemeente Apeldoorn Stadhuis gemeentediensten

Nu gesloten08:30 - 12:30

Marktplein 1, Apeldoorn

Bekijk meer:gemeentediensten

Sportraad Apeldoorn (VSA) dienstverlening

Laan van Westenenk 6, Apeldoorn

Bekijk meer:dienstverlening
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.