Vrienden gezocht! Meet & Connect verbindt Apeldoorners en statushouders

Door Anne Sophie Schotman 12 februari 2018

Statushouders die een leven aan het opbouwen zijn in Apeldoorn kunnen daarbij wel een vriend gebruiken. Met het project Meet & Connect wil Stichting Present Apeldoorn statushouders en Nederlanders met elkaar in contact brengen. De stichting organiseert dinsdag 13 maart daarom een informatieavond.

Sociaal netwerk

Integreren in een andere samenleving en cultuur is cruciaal, maar nooit eenvoudig. Om een nieuw bestaan en een nieuw sociaal netwerk op te bouwen is contact met lokale bewoners dus enorm belangrijk. Met Meet & Connect wil Stichting Present Apeldoorn een duurzame relatie tussen statushouders en Nederlanders creëren.

De stichting koppelt jouw Apeldoornse gezin aan een Apeldoornse statushouder voor de periode van een jaar. In dat jaar spreek je met elkaar af, onderneem je activiteiten en deel je je leven met elkaar op basis van vriendschap.

Informatieavond

Wil je meer weten over het project of ben je enthousiast geworden om vriend te worden? Stichting Present organiseert dinsdag 13 maart een informatieavond in Aventus. Aanmelden is gratis en kan via [email protected].

Datum: 13 maart | Tijd: 19.30-21.30 uur | Locatie: Aventus, Laan van de Mensenrechten

Stichting Present Apeldoorn dienstverlening

Nu open08:30 - 17:00

Regentesselaan 2b, Apeldoorn

Bekijk meer:dienstverlening

Aventus, Laan van de Mensenrechten opleidingen

Laan van de Mensenrechten 500, Apeldoorn

Bekijk meer:opleidingen

adv.