De favorieten van local Milan Roerdink: ‘Van de brownies van de Finnegan’s eet ik het liefst tien’

Door Natalie Polman 11 november 2017

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont én leeft, kent vaak de allerleukste plekken. Deze week vertelt Milan Roerdink (25) over zijn favoriete hotspots in Apeldoorn. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Finnegan’s

chocola
Milan eet het liefst tien brownies achter elkaar bij Finnegan’s

“Finnegan’s is wat kroegen betreft wel een beetje mijn all-time favourite. Het is een soort traditie van mij om daar altijd warme chocomelk met slagroom te drinken en brownies erbij te eten. Meestal speelt mijn bodemdrang op als ik er één op heb, dus ik eet er dan ook het liefst tien. Ik vind het lastig te benoemen wat Finnegan’s chill maakt. De vibe vind ik gewoon fijn.”

Finnegan’s Irish pub cafés

nu gesloten12:00 - 01:00

Hoofdstraat 176, Apeldoorn

Bekijk meer:cafés

Central Park en Bagels & Beans

central park
foto indebuurt.nl

“Ik kan niet goed kiezen, dus een gedeelde tweede plek. Ik hou van eten en dat kan bij beide goed. Central Park vind ik te gek omdat het aanbod net wat anders is. De soort pizzawrap met bbq kip is echt de aanrader hier! Bagels & Beans hebben gewoon lekkere broodjes en koffie.”

Central Park lunch

nu open08:30 - 23:00

Kapelstraat 1, Apeldoorn

Bekijk meer:lunch

Bagels & Beans koffiebars

nu open08:30 - 17:30

Hoofdstraat 143, Apeldoorn

Bekijk meer:koffiebars

Klein Berlijn

klein berlijn

“Klein Berlijn wint het wat mij betreft wel in Apeldoorn qua uitstraling. Ik vind de verschillende lagen in het pand echt te gek. Daarnaast is het eten lekker en ook hier weer de koffie.”

Klein Berlijn lunch

nu gesloten11:00 - 23:00

Hoofdstraat 34, Apeldoorn

Bekijk meer:lunch

Gigant

gigant
foto Imre Stuifmeel

“Last but not least Gigant. Niet geheel objectief omdat ik hier werk. Als je muziek, kunst of cultuur zoekt moet je hier zijn. Toffe concerten, clubnachten, festival, films, lessen en cursussen. En als je zelf een goed idee hebt kan je het in samenwerking ook nog eens realiseerbaar maken!”

Gigant poppodia

nu gesloten10:00 - 00:00

Nieuwstraat 377, Apeldoorn

Bekijk meer:poppodia

Jouw favorieten

Wat zijn jouw favorieten in Apeldoorn en waarom? Waar ga je heen om tot rust te komen, lekker te lunchen of je te vermaken in de weekenden? Laat het ons weten en inspireer daarmee jouw mede-Apeldoorners. Deze locals gingen je trouwens al voor.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶