De favorieten van local Imre Stuifmeel: ‘Kroondomein Het Loo lijkt rechtstreeks uit een sprookje te komen’

Door Natalie Polman 18 november 2017

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont én leeft, kent vaak de allerleukste plekken. Deze week vertelt Imre Stuifmeel (26) over de plekken waar hij vaak en graag komt. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Kroondomein Het Loo

kroondomein het loo
foto Imre Stuifmeel

“De omgeving van ons mooie paleis spreekt mij enorm aan vanwege de rust en schoonheid van de natuur. Rechtstreeks uit een sprookje lijkt het wel. Ik wandel hier graag en maak er de mooiste foto’s. Aanrader voor iedereen!”

Guitart

gea mulder
Eén van de oefenruimtes bij Guitart. Foto Facebook

“Gezien ik sinds januari jongstleden trotse medewerker ben bij Guitart, kan ik het natuurlijk niet laten om een beetje promotie te maken. Ben je singer-songwriter, DJ, willekeurige muzikant of heb je een band die thuis geen herrie mag maken van zijn of haar partner, of buren? Niet getreurd! Guitart biedt maar liefst vier (!) ruime oefenruimtes van kwaliteit, gevuld met gitaarversterkers en drumstellen!”

Guitart Apeldoorn dienstverlening

nu gesloten09:00 - 23:30

Stadhoudersmolenweg 54, Apeldoorn

Bekijk meer:dienstverlening

Rockcafé Ozzy

ozzy
foto Imre Stuifmeel

“Ook ik als Apeldoornse alternatieveling zit met enige regelmaat in Rockcafé Ozzy. Altijd goede sfeer en heb er mijn beste vrienden ontmoet. Het zal mensen vast ook niet ontgaan zijn dat ik daar inmiddels de vaste fotograaf ben. Ga erheen en drink er een drankje!”

Rockcafé Ozzy cafés

nu open15:00 - 04:00

Hoofdstraat 162, Apeldoorn

Bekijk meer:cafés

Poppodium en filmtheater Gigant, Markant in cultuur

gigant
foto Imre Stuifmeel

“Hoe kan het ook anders dan dat ik Gigant in mijn top 4 heb staan. Acht jaar gewerkt als vrijwilliger en een geweldige tijd gehad! Ik kom hier uiteraard nog steeds graag en wellicht dat je mij er binnenkort weer af en toe achter de lichttafel ziet zitten! Of als fotograaf ziet rondlopen, dat kan natuurlijk ook.”

Gigant poppodia

nu open13:30 - 02:00

Nieuwstraat 377, Apeldoorn

Bekijk meer:poppodia

Jouw favorieten

Wat zijn jouw favorieten in Apeldoorn en waarom? Waar ga je heen om tot rust te komen, lekker te lunchen of je te vermaken in de weekenden? Laat het ons weten en inspireer daarmee jouw mede-Apeldoorners. Deze locals gingen je trouwens al voor.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶