De favorieten van Tom Berends: ‘Restaurant ’t Zusje staat garant voor een geslaagde avond’

Door Natalie Polman 13 januari 2018

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont én leeft, kent vaak de allerleukste plekken. Deze week vertelt Tom Berends over zijn favorieten in Apeldoorn.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Restaurant ’t Zusje

't Zusje
foto ’t Zusje

“Enkele jaren geleden kreeg Apeldoorn er een mooi restaurant bij. Gelegen aan de zijkant van het stadhuis, biedt ’t Zusje haar gasten een avond culinair genot in een prettige ambiance. Zoals meerdere restaurants in Apeldoorn kiest ’t Zusje voor het ‘all you can eat’ principe. De gerechten zijn echter van een hoger niveau dan de directe concurrenten en de keuze is overweldigend en gevarieerd. Heb je iets te vieren of wil je een avond gezellig en smaakvol uit eten met vrienden of familie dan staat dit restaurant garant voor een geslaagde avond.”

’t Zusje restaurants en horeca

Nu open17:30 - 22:30

Marktplein 25, Apeldoorn

Bekijk meer:restaurants en horeca

Paleispark Paleis Het Loo

paleispark

“Paleis Het Loo en de tuinen van Het Loo zijn een begrip in Apeldoorn en ver daarbuiten. Wat echter minder bekend is, is dat het paleis tevens beschikt over een enorm paleispark. Voor slechts €2 heb je toegang tot het park waarna je de keuze kunt maken uit wandelroutes tussen de 2 en 13,5 km. Enkele hoogtepunten van het paleispark zijn de verschillende enorme vijvers en sprengen, het Wilhelminadal, het Jagershof en het Paardenkerkhof. Laat je verrassen door alle prachtige natuur en vergeet niet om een fototoestel mee te nemen.”

Paleis Het Loo musea

Nu gesloten10:00 - 17:00

Koninklijk Park 1, Apeldoorn

Bekijk meer:musea

Restaurant De Heerlijckheyt Het Loo

heerlijckheyt het loo

“Na een wandeling bij Het Loo is er een perfecte plek om even bij te komen onder het genot van een hapje en een drankje. Hiervoor kun je uitstekend terecht bij restaurant Heerlijckheyt Het Loo wat gelegen is tussen Paleis Het Loo en Hotel De Keizerskroon. In een pand wat dateert uit 1620 kun je terecht voor een uitgebreide lunch of diner afgestemd op het seizoen. Maar ook voor een kop koffie met heerlijke zoete versnaperingen is dit een geweldig adres. Verwacht geen eenvoudige gerechten maar culinaire hoogstandjes en je zal niet bedrogen uitkomen.”

De Heerlijckheyt Het Loo restaurants en horeca

Nu open11:00 - 23:00

Koningstraat 1, Apeldoorn

Bekijk meer:restaurants en horeca

Baron Sloetkade

baron sloetkade

“Gelegen tussen De Freule en de Deventerbrug ligt de Baron Sloetkade. Deze kade is prachtig aangelegd en opvallend rustig en stil ondanks het feit dat je je midden in Apeldoorn begeeft. Naast de aangelegde jeu de boule baan, is deze kade een perfecte tussenstop tijdens een mooie fietstocht. Tevens bieden de vele bankjes de mogelijkheid om op een mooie zomerse dag te picknicken met uitzicht op het kanaal.”

Jouw favorieten

Wat zijn jouw favorieten in Apeldoorn en waarom? Waar ga je heen om tot rust te komen, lekker te lunchen of je te vermaken in de weekenden? Laat het ons weten en inspireer daarmee jouw mede-Apeldoorners. Deze locals gingen je trouwens al voor.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶