Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x Waarom we blij zijn met onze stagiair Job

Door Natalie Polman 26 mei 2020

Het is vandaag 26 mei de Dag van de Stagiair dus we konden ons geen betere dag voorstellen dan vandaag om onze stagiair Job Burgwal in het zonnetje te zetten! Hierbij vijf redenen waarom we blij en dankbaar zijn dat Job – nog heel even – onze stagiair is.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Hij snapt indebuurt (En ons. Tot op zekere hoogte)

job
Job in één van zijn favoriete Apeldoornse kroegen Finnegans. foto indebuurt

Job snapt wat we willen met en op indebuurt Apeldoorn: een super-toffe website runnen met vermakelijke, interessante content. Hij weet wat wel en niet thuishoort op indebuurt, heeft een neus voor goede verhalen en is een netwerker.

Bonus: hij snap niet alleen wat we willen qua content, hij snapt ook dat wij bij indebuurt geen saai grijs en stijf instituut zijn, maar houden van een goede grap en gezelligheid en het voelt dan ook vanaf dag één alsof hij een volwaardige collega van ons is.

Hij houdt (en heeft verstand) van sport

Wij (Anne Sophie en ik, Natalie) vinden veel leuk, spreken graag met leuke Apeldoorners, houden van eten en drinken, winkelen, cultuur en geschiedenis, maar sport… Het is niet onze specialiteit en dat was te zien aan het tamelijk magere aanbod aan sport op onze site. Maar daar was Job, sportliefhebber in hart en nieren, die ons liet kennismaken met Jop en Jippe, de archieven in dook voor deze mooie plaatjes en ons algehele aanbod aan sport op de website omhoog krikte.

Hij werkt hard

job burgwal

Hoe fan-tas-tisch leuk stagelopen bij indebuurt ook is: het is wel hard werken. Gelukkig hebben we hier aan Job een goeie. Nooit te beroerd om last-minute klusjes op te pakken, komt met goede ideeën en durft het initiatief te nemen. Hij is niet bang om de telefoon op te pakken en voor een presentatieklus draait hij ook zijn hand niet om. En dan bezorgt hij ook nog boodschappen! Wat een klasbak.

Hij snapt het belang van social media voor ons

gif

Social media, wie kan nog zonder?! Wij in elk geval niet. Behalve op Facebook vind je ons op Twitter en Instagram. Op dit laatste plek gaat hij in onze stories graag los met GIF-jes, veel GIF-jes.

Hij blijft altijd goedgemutst (zelfs nu)

Dit screenshot is niet echt representatief, maar op dit moment na is Job altijd het zonnetje in huis

Job begon half februari dit jaar bij ons en – helaas – is 12 juni zijn laatste stagedag. Hij heeft dus een flinke tijd van zijn stage thuis moeten doorbrengen. Behalve dat elkaar via Slack, telefoon en Google Hangouts spreken natuurlijk veel minder gezellig is dan gewoon op kantoor, is het vooral veel lastiger en uitdagender om zo je stage te moeten doen. Maar Job pakt het goed op en draait onverminderd enthousiast – en met hetzelfde gevoel voor humor – door.

Job, je bent top!

Wil jij ook zo’n toffe tijd hebben als Job? We zijn vanaf september weer op zoek naar een nieuwe stagiair(e)!

indebuurt Apeldoorn zoekt stagiairs!

Jááá, je leest het goed. Je kunt stage lopen bij de allerleukste nieuwssite van Apeldoorn! Tenminste...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Apeldoorners

adv.