Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vrienden gezocht voor nieuwkomers!

Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agendapunten
Wijkcentrum Orca
Germanenlaan 360 7312 JJ Apeldoorn
Datum: 03 nov 2020
Evenementtijden:
- 03 nov 2020 vanaf 19:30 tot 21:00
Prijs: gratis

Als je nog maar net in Nederland bent en je wil hier een leven opbouwen, dan is contact met Nederlanders van groot belang. Maar in coronatijd is dat extra lastig. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Met het project Meet & Connect worden nieuwkomers gekoppeld aan mensen die in Apeldoorn wonen. Als maatje heb je regelmatig contact, oefen je met taal en onderneem je een activiteit. Zo help je op een laagdrempelige manier een nieuwkomer wegwijs te worden in Nederland. Iedereen kan meedoen; alleen, samen of als gezin. En, hoe bijzonder is het dat je als maatje ook leert over andere culturen!

Als je hier meer over wilt weten, dan ben je van harte welkom bij de informatieavond die wij op dinsdagavond 3 november organiseren.

Tijdens deze bijeenkomst vertellen wij (Stichting Present in samenwerking met Vluchtelingenwerk en Yoin) wat Meet & Connect is, wat de achtergronden zijn van nieuwkomers, wat er bij hen leeft en op welke wijze Apeldoorners en nieuwkomers in Apeldoorn voor elkaar van betekenis kunnen zijn. I.v.m. corona kun je deze avond zowel live als digitaal volgen.

Heb je interesse om je in te zetten voor nieuwkomers? Je kunt je aanmelden voor de informatieavond via [email protected] of 055-5767997.

Graag tot ziens op 3 november!


Meer over Stichting Present Apeldoorn ontdekken?

Stichting Present Apeldoorn dienstverlening

Vandaag gesloten

Regentesselaan 2b, Apeldoorn

Bekijk meer: dienstverlening

Lees mee en reageer!