Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Unieke foto-expositie Rolling Stones Unzipped

Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agendapunten
Mansion24
Leienplein 5-9 7311 EE Apeldoorn
Datum: 20 nov 2020 t/m 31 dec 2020
Prijs: gratis

Tot en met einde dit jaar is de unieke en gratis toegankelijke foto-expositie ‘Rolling Stones Unzipped’ te bekijken bij Mansion24 op het Leienplein. Door de gehele winkel zijn zeldzame foto’s en prenten van de rocklegendes en hun iconische werken te vinden waaronder een aantal gesigneerde exemplaren. Alle kunstwerken zijn te koop.

Corona proof expositie over de Rolling Stones

Robin Batens, eigenaar Mansion24: “Deze foto expositie maakt onderdeel uit van de internationale tentoonstelling ‘Unzipped’ die tot en met 28 februari 2020 loopt in het Groninger Museum. De foto’s hebben wij bewust door de hele winkel verspreid. Vanzelfsprekend houden wij ons aan alle bestaande maatregelen. Kom daarom vooral doordeweeks of op zondag is ons advies. Het zijn met recht unieke stukken om te kopen maar ook om te aanschouwen.”

Catalogus ‘Unzipped’

Unzipped is de bij de gelijknamige internationale tentoonstelling over de Stones en tevens verkrijgbaar bij Mansion24.  ‘’Het boek staat vol fantastische foto’s en de bandleden komen veelvuldig zelf aan het woord in speciaal voor deze uitgave gemaakte interviews. Met een voorwoord van de legendarische muziekjournalist Anthony De Curtis. En voor de prijs van    € 50,- hét ideale cadeau voor onder kerstboom voor iedere muziek- en fotoliefhebber. Bij aanschaf van € 50,- of meer aan Rolling Stones producten zoals LP’s, CD’s, boeken etc. krijg je tevens een mooie Unzipped tas er gratis bij” aldus Batens.


Meer over Mansion24 ontdekken?

Mansion24 conceptstores

Gesloten10:00 - 22:00

Leienplein 5-9, Apeldoorn

Bekijk meer: conceptstores

Lees mee en reageer!