Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tea tasting onder leiding van theesommelier Karin Kamman

Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agendapunten
CODA Café
Vosselmanstraat 299 7311 CL Apeldoorn
Datum: 19 sep 2020
Evenementtijden:
- 19 sep 2020 vanaf 13:30 tot 16:00
Prijs: €12,50

In samenwerking met Santhee verzorgt CODA Café een tea tasting voor iedereen die meer wil weten over thee en over ‘tea-paring’: welke thee past goed bij welk gerecht. De middag begint om 13.30 uur en is rond 16.00 uur afgelopen. Theesommelier Karin Kamman van Santhee is 19 september aanwezig om meer te vertellen over thee en welke thee je bijvoorbeeld het best bij welk gerecht kunt drinken. Tickets à € 12,50 zijn te koop via www.coda-apeldoorn.nl/cafe.

Tea tasting & tea paring

De combinatie van eten en wijn is ongetwijfeld bij velen bekend, maar hoe zit het met thee? Net zoals wijn, versterkt ook thee de smaak van een gerecht. Door bij een gerecht voor de juiste thee te kiezen, kun je ervoor zorgen dat de zintuigen op een unieke manier geprikkeld worden. De juiste combinatie zorgt voor smaakversterking, smaakverdieping, een nieuwe smaak of harmonie van verschillende smaken.

Zaterdag 19 september is er in CODA Café een inspiratiesessie waarbij theesommelier Karin Kamman onder andere uitleg geeft over thee en de juiste combinaties tussen het gerecht en thee. Naast deze uitleg krijgt iedere deelnemer ook de gelegenheid om een en ander zelf te ontdekken: er worden gerechtjes in combinatie met verschillende theesoorten geserveerd.

Kaartverkoop

Wie deze middag bij wil wonen, kan voor €12,50 via www.coda-apeldoorn.nl/cafe een ticket kopen.

Over CODA Café en Pure Leaf

CODA Café werd vorig jaar heropend en binnen het nieuwe horecaconcept speelt thee een belangrijke rol. Er staan verschillende theevariaties op de kaart, waaronder een exclusieve Apeldoorn blend die speciaal voor CODA Café is ontwikkeld. De verschillende theesoorten van Pure Leaf die op de kaart staan, komen van theeplantages verspreid over de hele wereld en zijn 100% Rainforest Alliance gecertificeerd. De theeblaadjes hebben een eigen karakteristieke smaak, die afhankelijk is van het land van herkomst en van de manier van telen.


Meer over CODA Café ontdekken?

CODA Café

Gesloten10:00 - 17:30

Vosselmanstraat 299, Apeldoorn

Lees mee en reageer!