‘Sterke mannen’ gezocht voor Open avond mannentraining

Topper

Yourmove coaching

Foto: Yourmove coaching

Apeldoorn


Op maandag 7 februari 2022 is er van 19.30 tot 22.00 een open avond van de mannentraining in Apeldoorn. De toegang is gratis. Deelnemers krijgen een programma met een voorproef van de werkvormen. Natuurlijk kunnen zij ook vragen stellen.

Voor wie

Mannen laten hun binnenwereld niet zomaar zien. De open avond is bij uitstek geschikt voor mannen die moeite hebben om hun gevoelens te uiten. Zij kunnen op 7 februari ervaren hoe de werkvormen hen helpen om hun binnenwereld te verkennen. De avond is ook een prima manier om in een veilige, respectvolle omgeving te ervaren dat andere mannen vaak dezelfde issues hebben en dat het helemaal niet nodig is om voor elkaar de ‘grote jongen’ uit te hangen.

De open avond en de training zijn voor mannen van alle leeftijden vanaf 18 jaar. Vaders, ooms, zonen, neven, broers, opa’s.

Beproefd recept

De training bestaat al meer dan 12 jaar en is van oorsprong ontwikkeld door relatietherapeut Gerrit Nellissen. Veel deelnemers zoeken in de groep de steun van andere mannen bij het verbeteren van hun relaties (met een partner of kinderen dan wel zakelijk). In de training besteden deelnemers aandacht aan hun reis van jongetje naar man en wat zij onderweg meemaakten. Dat bepaalt vaak hoe zij zich nu in relaties gedragen.

Open avond gemist?  

De mannengroep start in februari en september. Wil je toch vast aan de slag? Neem dan contact op over de individuele wandelcoaching. Dat kan een goede voorbereiding op deelname zijn.  

Agendapunten

Agendapunten in Apeldoorn

Bekijk meer agendapunten
Ga naar “Training ‘Ik Leer Leren’”

Training ‘Ik Leer Leren’

  • SchoolBasis
  • Van 19 mei t/m 23 jun

Topper

Ga naar “Hemels Brocante”

Hemels Brocante

  • 26 mei 2022
hemels brocantehemels brocante