Sport & opruimdag in Matenpark op 18 september

Stimenz

Foto: Unsplash

Apeldoorn

Op zaterdag 18 september organiseert Out2play in samenwerking met Stimenz een Sport & opruimdag in het Matenpark. Door Corona konden het afgelopen jaar heel veel activiteiten niet doorgaan. Gelukkig kan er inmiddels weer meer. Door middel van de activiteiten willen de organisatoren de deelnemers weer kennis laten te maken met het Matenpark dat prachtig centraal in de Maten ligt. Onder leiding van een instructeur kun je kanovaren, boogschieten, bootcampen, yoga uitvoeren. Bovendien is 18 september World cleanup dag. Overal ter wereld worden dan acties georganiseerd om zwerfvuil op te ruimen. Daarom ruimen we al sportend ook het zwerfvuil op in het Matenpark.

Let wel: in verband met de geldende coronamaatregelen kunnen we per tijdvak slechts 49 mensen toelaten. Dus meld je van te voren aan.

Concreet:
De sport & opruimdag is bedoeld voor deelnemers uit de Maten. Kinderen zijn welkom echter uitsluitend onder begeleiding van een volwassene. Locatie: Matenpark verzamelen achter de Stolp. Twee tijdvakken voor maximaal 49 deelnemers. Eerste tijdvak van 10.00 uur tot 12.00 uur en tweede tijdvak van 12.30 uur tot 14.30 uur. Aanmeldingen via: [email protected]

Interesse in deze activiteit?

Interesse in deze activiteit?

Agendapunten

Agendapunten in Apeldoorn

Bekijk meer agendapunten
Ga naar “Coronaproof concert met Rolf Sanchez”

Coronaproof concert met Rolf Sanchez

  • Theater & Concert Orpheus
  • 1 april 2022
Rolf Sanchez
Ga naar “Vinyl en cd-beurs”

Vinyl en cd-beurs

  • 23 oktober 2021
vinyl cd beurs het bolwerk
Ga naar “Big Band Apeldoorn live at De Babbel”

Big Band Apeldoorn live at De Babbel

  • De Babbel
  • 31 oktober 2021
big band apeldoorn
Ga naar “PUNE Make-up Event @ de Beautyfabriek Apeldoorn”

PUNE Make-up Event @ de Beautyfabriek Apeldoorn

  • De Beautyfabriek
  • 16 november 2021