Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Pop up mannencirkel

Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agendapunten
Deventerstraat 130 7321 CD Apeldoorn
Datum: 17 nov 2019
Prijs: gratis

19 november is het weer Internationale Mannendag. Ik (Jaap Herforth) organiseer daarom een mannencirkel. Wel eens van gehoord? Dat is een groep mannen die bij elkaar komt. Echt niet eng. Dit jaar wil ik de positieve bijdrage van mannen aan de wereld vieren. Ja, we verknallen soms dingen. Maar, er zijn genoeg mannen die iets betekenen voor hun familie, anderen en de aarde. Uiteraard is er ook tijd om te praten over de hobbels die we tegenkomen. Hierin kunnen we elkaar als broeders zien. Dat zijn we een beetje kwijt. Mannen staan onderling vaak wat te stuntelen.

Kom mee vieren en lachen. Alle leeftijden zijn welkom. Het enige dat je hoeft te doen is jezelf mee te brengen. We maken vooral samen de cirkel en ik verzorg een licht programma. Er is koffie en thee. De bijdrage voor het huren van de ruimte is €5. Er is plek voor twaalf mannen.

Vanaf 9.30 uur ben je welkom aan de Deventerstraat 130, Apeldoorn. Graag vooraf aanmelden bij mij (Jaap Herforth) via een mailtje aan [email protected] of een appje aan 06-39627040.

Meer weten over wat mannen bezig houdt? Kijk dan eens op https://www.youngmentor.nl/aanbod/thema-s.

Lees mee en reageer!

Deel dit agendapunt of tag iemand via Facebook