Online bijeenkomst ‘Omgaan met Niet Aangeboren Hersenletsel’

De Kap

NAH de kap
De gevolgen van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) zijn vaak nauwelijks zichtbaar, maar voor de omgeving wel zeer ingrijpend.

Speciaal voor familie en naasten die zorgen voor iemand met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) organiseert stichting NAH Gelderland op woensdag 26 mei een online bijeenkomst.

NAH kan je zomaar overkomen. Door een verkeersongeluk, een val op het hoofd, door een beroerte, hersenbloeding, tumor of door overmatig alcohol- of drugsgebruik. De gevolgen zijn op het eerste gezicht vaak niet of nauwelijks zichtbaar, maar wel ingrijpend. Voor de omgeving kan het moeilijk zijn om te begrijpen wat er is gebeurd, welke gevolgen dit heeft en hoe je hier het beste mee om kan gaan.

De naaste omgeving, familie en vrienden hebben vaak veel vragen. ‘Waarom doet hij/zij zo anders?’ ‘Hoe moet ik hier mee omgaan?’ ‘Wat kan ons helpen zodat we beter de zorg kunnen volhouden?’

In deze gratis online bijeenkomst geven Anne de Boer van AnQer en Karin Fennes van de Kap meer informatie over NAH. Zij beantwoorden vragen en de deelnemers krijgen de gelegenheid om met lotgenoten ervaringen uit te wisselen.

Informatie en aanmelding

De online bijeenkomst is op woensdag 26 mei van 19.30 tot 20.30 uur online via Zoom. Er kunnen maximaal 10 personen aan de bijeenkomst deelnemen. Graag aanmelden vóór 19 mei. Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met Karin Fennes via [email protected] of door te bellen 06-40813160. Na aanmelding ontvangt u een link waarmee u de bijeenkomst kunt volgen. Mocht u hulp nodig hebben bij het installeren van Zoom en/of vervangende zorg nodig hebben, dan kunt u een beroep doen op een vrijwilliger van de Kap.

Aanmelden voor deze activiteit

Aanmelden

Agendapunten

Agendapunten in Apeldoorn

Bekijk meer agendapunten
Ga naar “Coronaproof concert met Rolf Sanchez”

Coronaproof concert met Rolf Sanchez

  • Theater & Congres Orpheus
  • 1 april 2022
Rolf Sanchez
Ga naar “Drakenbootfestival 2021”

Drakenbootfestival 2021

  • 10 september 2021
Yoran Fotografie-Drakenbootfestival
Ga naar “Congrestival All that jazz”

Congrestival All that jazz

  • Theater & Congres Orpheus
  • 2 juli 2021
Congrestival All that jazz
Ga naar “Zomerschool 2021 Beekbergen”

Zomerschool 2021 Beekbergen

  • 5 juli 2021
Zomerschool 2021 Beekbergen