Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Expositie van Hüma Birgül bij Foenix

Aangeboden door Foenix Zwitsalterrein
Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agendapunten
Foenix Zwitsalterrein
Vlijtseweg 136 7317 AK Apeldoorn
Datum: 28 sep 2019 t/m 1 dec 2019
Prijs: gratis

Vanaf aanstaande zaterdag 28 september zijn de schilderijen van Hüma Birgül te bewonderen bij Foenix Kringloop en Re-integratie op het Zwitsal-terrein in Apeldoorn. De expositie wordt door Arjin Jans, directeur van Foenix, om 15.00 uur geopend. Je bent van harte welkom!

Hüma Birgül komt uit İstanbul. Zij woont en werkt sinds 2012 in Rotterdam. Na haar afstuderen aan de hogeschool Notre Dame de Sion , studeerde zij beeldende kunsten en schilderen aan de Mimar Sinan University in İstanbul. Vervolgens verhuisde zij naar Londen om daar Art Direction for Film te studeren, als ook Make-up & Special Effects for Film & Theatre. Zij is altijd werkzaam gebleven als kunstenaar, in combinatie met haar werk als set decorateur, kostuumontwerpster, art director en make-up artist, om een paar van haar banen te noemen. Zij heeft exposities georganiseerd in verschillende landen. Zij is lid van de A.I.A.P. Unesco en “CBK & Art Office”. Ze maakt ook deel uit van het internationale collectief “TAOP/The Act Of Painting”.

De expositie van Hüma Birgül is van 28 september t/m 1 december 2019 tijdens de openingstijden te bezichtigen bij Foenix op het Zwitsal-terrein, Vlijtseweg 136 in Apeldoorn.


Meer over Foenix Zwitsalterrein ontdekken?

Foenix Zwitsalterrein kringloopwinkels

Gesloten09:00 - 17:00

Vlijtseweg 136, Apeldoorn

Bekijk meer: kringloopwinkels

Lees mee en reageer!