Expositie van Hüma Birgül bij Foenix

Aangeboden door Foenix Zwitsalterrein
Foenix Zwitsalterrein
Vlijtseweg 136 7317 AK Apeldoorn
Datum: 28 sep 2019 vanaf 15:00 t/m 01 dec 2019 tot 17:00
Prijs: gratis

Vanaf aanstaande zaterdag 28 september zijn de schilderijen van Hüma Birgül te bewonderen bij Foenix Kringloop en Re-integratie op het Zwitsal-terrein in Apeldoorn. De expositie wordt door Arjin Jans, directeur van Foenix, om 15.00 uur geopend. Je bent van harte welkom!

Hüma Birgül komt uit İstanbul. Zij woont en werkt sinds 2012 in Rotterdam. Na haar afstuderen aan de hogeschool Notre Dame de Sion , studeerde zij beeldende kunsten en schilderen aan de Mimar Sinan University in İstanbul. Vervolgens verhuisde zij naar Londen om daar Art Direction for Film te studeren, als ook Make-up & Special Effects for Film & Theatre. Zij is altijd werkzaam gebleven als kunstenaar, in combinatie met haar werk als set decorateur, kostuumontwerpster, art director en make-up artist, om een paar van haar banen te noemen. Zij heeft exposities georganiseerd in verschillende landen. Zij is lid van de A.I.A.P. Unesco en “CBK & Art Office”. Ze maakt ook deel uit van het internationale collectief “TAOP/The Act Of Painting”.

De expositie van Hüma Birgül is van 28 september t/m 1 december 2019 tijdens de openingstijden te bezichtigen bij Foenix op het Zwitsal-terrein, Vlijtseweg 136 in Apeldoorn.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Foenix Zwitsalterrein. Meer over Foenix Zwitsalterrein ontdekken?

Foenix Zwitsalterrein kringloopwinkels

Vandaag gesloten

Vlijtseweg 136, Apeldoorn

Bekijk meer: kringloopwinkels

Lees mee en reageer!

Deel dit agenda item of tag iemand via Facebook