Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

EP-release Eddie Solomon

GIGANT
Nieuwstraat 377 7311 BR Apeldoorn
Datum: 21 mrt 2021
Evenementtijden:
- 21 mrt 2021 vanaf 16:00 tot 17:30

Op 21 maart zal Eddie Solomon een single release show organiseren in poppodium Gigant. De zaal gaat open om 15.30 en de show start om 16.00 uur. Mensen kunnen voor deze show een kaartje kopen op de website van de Gigant.

De eerste single van Eddie Solomon komt eraan! In deze donkere wintermaanden brengt deze Apeldoornse solo-artiest twee spiksplinternieuwe duistere en maatschappijkritische nummers uit, die hij vanavond aan het Apeldoornse publiek presenteert.

Na een proces van jaren muziek maken en schrijven is dit de geboorte van zijn eerste muzikale product. Teruggrijpend naar een verleden dat niet altijd even rooskleurig is geweest. Eddie heeft in de aanloop van het schrijven verscheidene van zijn oude muzikale ideeën nieuw leven ingeblazen en nam deze als basis voor zijn debuut als solo-artiest.

Zo’n eerste single is op zich een heel fragiel iets, maar Eddie Solomon houdt zijn emoties niet in, met een beslagen gitaar, een krachtige oprechte stem en een huilende viool zet hij zich stevig neer in een akoestische genre van melancholische pop met een grimmig randje.

Het artwork van deze single vormt een doeltreffende afspiegeling van de duisternis en de schaduwzijde die aan alles kleeft (fotograaf Jan Bouwkamp): een gepijnigd gezicht voor de helft in duisternis gehuld.


Meer over GIGANT ontdekken?

GIGANT entertainment

Gesloten09:00 - 22:00

Nieuwstraat 377, Apeldoorn

Bekijk meer: entertainment

Lees mee en reageer!