Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Buitensessie

Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agendapunten
Cirkel Kindercoaching
Vlijtseweg 130 7317 AK Apeldoorn
Datum: 27 sep 2019
Prijs: Normaal tarief: €29,00 p.p. DE EERSTE BUITENSESSIE VAN VRIJDAG 27 SEPTEMBER KUN JE BELEVEN VOOR HET INTRODUCTIE-TARIEF VAN €15,00! BESTEL JE JE KAARTJES VÓÓR VRIJDAG 20 SEPTEMBER 12.00 UUR DAN BETAAL JE ZELFS MAAR €10,00!

Buitensessie, elke laatste vrijdag van de maand, georganiseerd door Cirkel Kindercoaching.

Om met energie en plezier de dagelijkse dingen te kunnen doen is het noodzakelijk om regelmatig even ‘uit te checken’. Daar is deze buitensessie voor. Je stapt uit de dagelijkse gang van zaken en checkt weer in bij jezelf om te voelen hoe het met je is. Dit soort momenten is noodzakelijk omdat voor veel mensen het leeftempo hoog ligt. Er komt veel op ons af en we laten ons regelmatig opslokken door de waan van de dag en alles waar we over moeten nadenken. Tijdens deze groeps-buitensessie nodig ik je uit naar je natuurlijke ritme te luisteren.

We doen dat door oefeningen in lichaamsbewustzijn te doen, te wandelen en door bijzondere natuur-inspiratie-momenten.

Het werkt ongelooflijk inspirerend als we buiten in de natuur doen. Als je je met de natuur om je heen weet te verbinden, ontstaat er ook verbinding met jouw eigen natuur. Je gaat voelen wat jij wilt en nodig hebt. Deze inspirerende sessie vindt plaats op natuurgebied Het Leesten, nabij Apeldoorn.

Vrijdag 27 september 9.30-11.00 uur is de allereerste sessie, daarom kun je deelnemen voor een zeer laag introductietarief. Meer info: cirkelkindercoaching.nl.


Meer over Cirkel Kindercoaching ontdekken?

Cirkel Kindercoaching coaches

Vlijtseweg 130, Apeldoorn

Bekijk meer: coaches

Lees mee en reageer!