Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winnen: loaded frites en burgers voor twee bij nieuwe frietzaak Frites Affairs

Door Anne Sophie Schotman 1 september 2020

Het is een kwestie van aftellen tot Apeldoorns nieuwste frietzaak Frites Affairs aan de Kapelstraat zijn deuren opent. Woensdag 16 september is het zover, maar wij mogen nu alvast een ‘affaire voor twee’ weggeven. 

Frites Affairs

Bij Frites Affairs kunnen we straks terecht voor een portie oer-Hollandse Frites, mét schil en verschillende geniale sauzen. Of kies een van de ‘loaded’ varianten. Zo staan er bijvoorbeeld
frites uit het seizoen op het menu met wisselende toppings, frites met kipsaté of runderstoof en een vegetarische frites caprese. Naast friet vind je bij Frites Affairs een uitgebreid aanbod gourmet hotdogs en burgers. De nieuwe snackbar opent op 16 september voor het eerst zijn deuren in Apeldoorn.

Affaire voor twee

Doe je mee aan de winactie, dan maak je kans op een ‘affaire voor twee’. Je wint een loaded frites, hotdog of burger, een drankje naar keuze en een ijsje voor twee personen van Frites Affairs.

Hoe maak je kans?

Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Apeldoorn en je maakt automatisch kans op deze heerlijke hoofdprijs. Je wordt op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit onze stad. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven*.

Deze winactie is afgelopen.

Lees ook:

frites affair

Dit komt er achter deze mysterieuze witte deur aan de Kapelstraat

Achter een witte deur aan de Kapelstraat, naast Anne&Max en tegenover Central Park, is het geluid va...


Meer over Frites Affairs ontdekken?

Frites Affairs

snackbars

Geopend12:00 - 19:00

Kapelstraat, Apeldoorn

Bekijk meer:snackbars

adv.