Winnen! Een etentje voor twee bij restaurant Green Leaf

Aangeboden door Green Leaf restaurant 26 november 2018

Niks fijner in deze tijd van het jaar dan met je partner, beste vriendin, vader, zus of iemand anders een uitgebreid diner te verorberen in hartje Apeldoorn. En waar doe je dat nu beter dan in Aziatisch fusionrestaurant Green Leaf? Goed nieuws, indebuurt Apeldoorn mag een diner voor twee (exclusief drankjes) op een datum naar keuze weggeven!

Over Green Leaf

Restaurant Green Leaf opende in mei 2018 zijn deuren in Apeldoorn. Eigenaar Zi-Shun Chan: “Green Leaf is echt een fusionrestaurant. We gaan uit van Aziatische kooktechnieken, maar halen inspiratie uit de hele wereld. Ik heb speciaal hiervoor heel wat landen afgereisd om lokale recepten te proberen.” Je vindt er dan ook Thaise, Chinese, Japanse en Indonesische gerechten, maar ook Europese gerechten met een Aziatische twist. Allemaal als kleine hapjes onbeperkt te bestellen, zodat je alles kunt proberen en er samen van kunt genieten.

Winnen Green Leaf
Foto: Restaurant Green Leaf

Win een diner voor twee

Vul onderstaand formulier in om kans te maken op een etentje voor twee. We mogen één keer een etentje voor twee personen exclusief drankjes weggeven. Tijdens je diner mag je onbeperkt van de kaart bestellen, je betaalt dus alleen de drankjes. Je mag zelf weten op welke dag en tijd je een tafeltje reserveert bij Green Leaf. Bekijk hier alvast de menukaart!

Ontvang je onze nieuwsbrief al? Dan kun je alsnog meedoen, je krijgt de nieuwsbrief niet dubbel toegestuurd. Mensen die zich voor maandag 3 december 2018 12.00 uur aanmelden maken kans. De winnaar krijgt 3 december bericht via e-mail.

Deze winactie is verlopen. De winnaar heeft persoonlijk bericht gehad.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Green Leaf restaurant. Meer over Green Leaf restaurant ontdekken?

Green Leaf restaurant all you can eat

Nu gesloten16:00 - 23:00

Nieuwstraat 283c, Apeldoorn

Bekijk meer:all you can eat

adv.