Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winnen! Driegangendiner mét wijnarrangement voor twee personen bij Kingstreet Restaurant

Door Anne Sophie Schotman 2 december 2019

Wie aanschuift bij Kingstreet Restaurant wacht een aangename culinaire verrassing. Kunstwerken op je bord, een perfect glas wijn en koffie met lekkers toe; wij mogen een 3-gangen verrassingsmenu mét bijpassend wijnarrangement voor twee weggeven!

Kingstreet Restaurant

In het hart van Bilderberg Hotel De Keizerskroon genesteld vind je Kingstreet Restaurant, de plek waar wijn- en spijsliefhebbers terecht kunnen voor een avond uitgebreid tafelen.

Geniet bijvoorbeeld van de beroemde grill- en signatuur gerechten met verse, lokale en seizoensgebonden producten. Laat je je graag verrassen? Kies dan voor het 3, 4 of 5-gangen gourmand menu. Chef Steve Sykes bereidt samen met zijn team unieke gerechten met pure smaken, geïnspireerd door de verschillende seizoenen. Terwijl in de keuken elk gerecht als een kunstwerk wordt opgemaakt, helpen de sommeliers van Kingstreet je een passende wijn te kiezen bij je diner.

Winactie

Wij mogen een geweldige prijs weggeven! Een heerlijke avond voor twee personen in Kingstreet Restaurant, inclusief een 3-gangen verrassingsmenu, gecombineerd met mooie bijpassende wijnen, tafelwater en een kop koffie of thee met lekkernijen ter afsluiting. Jullie worden dus de gehele avond volledig in de watten gelegd. Loopt het water je al in de mond?

Let op: ben je de gelukkige winnaar? Dan kun je vanaf januari 2020 op een dag naar keuze gebruik maken van het arrangement.

Restaurant Kingstreet
Foto: Restaurant Kingstreet

Hoe maak je kans?

Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Apeldoorn en je maakt automatisch kans op deze culinaire hoofdprijs. Je wordt op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit onze stad. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven*.

Meedoen aan deze actie kan tot en met zondag 15 december 2019. Op maandag 16 december krijgen de winnaars een bericht. Niet gewonnen, maar alsnog een heerlijke culinaire avond beleven? Bekijk hier de menukaart en reserveer een tafel bij Kingstreet Restaurant via 055 521 7744.

*Let op: ook als je je al hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

Deze winactie is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar heeft persoonlijk bericht gehad!


Meer over Kingstreet Restaurant ontdekken?

Kingstreet Restaurant restaurants en horeca

Gesloten18:00 - 21:30

Koningstraat 7, Apeldoorn

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.