Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winnen: 2×2 kaarten voor het nieuwe Inner Balance Festival in Teuge

Door Anne Sophie Schotman 6 augustus 2019

Zondag 8 september zal in één van de mooiste tuinen van Nederland de eerste editie plaatsvinden van het Inner Balance Festival. Merith van Otterloo van yoga- en massagestudio Goed Voelen en Vyanah (Ron Stokking) organiseren het evenement in De Levenstuinen van Groot Hontschoten in Teuge. Wat je kunt verwachten? Vernieuwing, geluk en innerlijke balans!

Van yoga tot wijn

Op 8 september kunnen bezoekers op het Inner Balance Festival van 12.00 tot 21.00 uur onder andere aan meditaties deelnemen, lezingen bezoeken en massages boeken. Geniet tussendoor van workshops, yogalessen, live muziek, een kleurrijke Ibizamarkt en lekker eten en drinken.

Zin om te bewegen? Volg een workshop buikdansen, sluit je aan bij een les power flow yoga en maak kennis met natural healing. Laat je meevoeren in de begeleide meditaties van Vyanah en Madhav en woon een lezing over voeding of bewustzijnsontwikkeling bij. Nieuwe energie doe je op met de gezonde gerechten en drankjes van Yvonne en de wijnen van De Bakfiets. Sluit af met een hoofdmassage, neem een hennatattoo of laat je tenen lezen (echt!).

Win kaarten

Wij mogen 2×2 tickets weggeven voor het nieuwe Inner Balance Festival 2019. De kaartjes geven je toegang tot alle workshops, lezingen en concerten. Eten, drinken en massages zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Schrijf je hieronder in voor de wekelijkse indebuurt-nieuwsbrief om kans te maken op deze prijs. Ontvang je onze nieuwsbrief al? Dan kun je alsnog meedoen, je krijgt hem niet dubbel toegestuurd. Mensen die zich voor dinsdag 13 augustus 2019 12.00 uur aanmelden maken kans. De winnaars krijgen 13 augustus bericht via e-mail.

Deze winactie is verlopen! De winnaars hebben persoonlijk bericht gehad. Niet gewonnen? Early bird-tickets kosten €32,50 (tot 1 september) en kun je hier bestellen. Vanaf 1 september is de entree €37,50 en aan de kassa €42,50.

Datum: 8 september 2019 | Tijd: 12.00-21.00 uur | Locatie: De Levenstuinen van Groot Hontschoten (Teuge)


Meer over Goed Voelen ontdekken?

Goed Voelen

De Eglantier 300, Apeldoorn

adv.