Winnen: 2x seizoenskaart voor de Draisma Dynamo volleybalheren!

Aangeboden door Draisma Dynamo 27 november 2018

Bij Draisma Dynamo is elke wedstrijd een feest. Want als de heren niet in opperste concentratie strijden om een Europese titel, staan ze doorgaans te dansen op hun splinternieuwe clublied. Klinkt aanstekelijk toch? Goed nieuws: wij mogen 2x een seizoenskaart voor alle thuiswedstrijden van de heren weggeven! 

Fonkelnieuw clublied

Het volleybal van Draisma Dynamo, daar zit muziek in. Al sinds in 1991 de eerste van tot nu toe twaalf landstitels in de wacht werd gesleept, is Apeldoorns trots namelijk toonaangevend in volleyballand.

Maar de geboorte van een fonkelnieuw clublied maakt de sportieve feesten in de Draisma Dynamo Arena nóg klankvoller! Op zaterdag 3 november was het zover. Bij het eredivisieduel tussen Draisma Dynamo en het Nijmeegse VoCASA ging het dak eraf. ‘Het alom bekende duo Super Hollands’, dé smartlappen van Apeldoorn en omstreken, kwamen de nieuwe huissong van de Draisma Dynamo Arena persoonlijk ten doop houden. Het resultaat mag er wezen:

6 december in je agenda

Donderdag 6 december is een belangrijke dag voor de heren 1 van Draisma Dynamo. Om 19.30 uur spelen zij in de Draisma Dynamo Arena in Omnisport hun tweede Europese wedstrijd in de strijd om de Europa Cup. Het Europese avontuur van de heren start op woensdag 28 november in Portugal. Tegenstander SC Caldas da Rainha is vervolgens op 6 december te gast in Apeldoorn. Het gaat om de 1/16 finales van de Challenge Cup.

Dynamo’s herenteam is jong, het Portugese team zit voor het eerst in de race voor de Europa Cup. Het belooft dus een bloedstollende strijd te worden waar veel vanaf hangt! Kaartjes voor de wedstrijd op donderdag 6 december, 19.30 uur, kosten €10 voor volwassenen (tot en met 16 jaar €7) en kun je kopen aan de deur!  Klik hier voor het volledige wedstrijdschema van de volleybalheren.

Seizoenskaart winnen

Volleybalwedstrijden zijn een feest om bij te wonen. De energie en lol spat van het veld en de sfeer in het publiek is altijd gemoedelijk en gezellig. Een mix van sporters, die-hard supporters en nieuwsgierige toeschouwers met een liefde voor sport komen elkaar op de tribune van de Draisma Dynamo Arena tegen.

Wil jij ook alle thuiswedstrijden van de Draisma Dynamo heren bijwonen? Wij mogen twee seizoenskaarten verloten onder onze lezers! Een seizoenskaart geeft je toegang tot álle thuiswedstrijden van het Draisma Dynamo heren 1-team van coach Redbad Strikwerda in het seizoen 2018-2019. Win je een van de twee seizoenskaarten, dan kun je deze tijdens het thuisduel op donderdag 6 december tegen Portugal al gebruiken!

Meedoen aan deze winactie kan van 27 november tot en met dinsdag 4 december 2018 12.00 uur. Ontvang je onze nieuwsbrief al? Je kunt je gewoon opnieuw inschrijven, je ontvangt hem niet dubbel. De twee winnaars krijgen 4 december persoonlijk bericht per mail.

Deze winactie is inmiddels verlopen. De winnaars hebben persoonlijk bericht gehad!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Draisma Dynamo. Meer over Draisma Dynamo ontdekken?

Draisma Dynamo sportverenigingen

De Voorwaarts 55, Apeldoorn

Bekijk meer:sportverenigingen

adv.