Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winnen! 2x een karten/escape room/virtual reality-arrangement bij ZERO55

Door Anne Sophie Schotman 7 juli 2019

Eindelijk!! Family entertainment center ZERO55 aan de Dubbelbeek (Malkenschoten) opent haar deuren op zaterdag 13 juli 2019. In het gloednieuwe ZERO55 kunnen Apeldoorners straks onder meer gebruik maken van een indoor en outdoor e-kartbaan, een lasertag-ruimte, twee mini escape rooms en glow bowlingbanen.

Unieke e-kartbaan

Volgens de medewerkers van ZERO55 is het absolute hoogtepunt van het entertainmentcenter de gecombineerde indoor en outdoor e-kartbaan van 340 meter. Deze opzet is namelijk uniek in Nederland. Met de elektrische karts heb je vanuit stilstand direct veel power en heb je geen last van herrie en stank. Buiten kun je vanaf het zonnige terras de karts voorbij zien racen.

Foto: ZERO55

En meer…

Maar er is meer te doen! Wat dacht je van een middagje glow bowling, een avond lasertag, virtual reality games met je vrienden, escaperooms met je team, een climbing wall met je partner en een arcadehal voor de kinderen?

Op zaterdag 13 juli zijn bezoekers vanaf 12.00 uur welkom op de allereerste werkdag van ZERO55. Het centrum zal na 13 juli doordeweeks tot 22.00 uur en in het weekend tot 23.00 uur open zijn. Kijk voor meer informatie en speciale openingsacties op www.zero55.nl/apeldoorn.

ZERO55 winactie
Foto: ZERO55

Win een arrangement

Wij mogen 2 x een arrangement ‘karten, VR Arena, Mini Escape Room’ voor 2 personen weggeven! Ga de onderlinge strijd aan op de kartbaan en zet een razendsnelle tijd neer. Vervolgens stap je de virtuele wereld in van VR Arena, een unieke belevenis! Tot slot heb je 15 minuten de tijd om te ontsnappen uit de Mini Escape Room, blijf wel binnen de tijd!

Schrijf je hieronder in voor de wekelijkse indebuurt-nieuwsbrief om kans te maken op deze prijs. Ontvang je onze nieuwsbrief al? Dan kun je alsnog meedoen, je krijgt hem niet dubbel toegestuurd. Mensen die zich voor donderdag 11 juli 2019 12.00 uur aanmelden maken kans. De winnaars krijgen 11 juli bericht via e-mail.

Deze winactie is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaars hebben persoonlijk bericht gehad. 


Meer over Zero55 Apeldoorn ontdekken?

Zero55 Apeldoorn entertainment

Gesloten10:00 - 22:00

Dubbelbeek 52, Apeldoorn

Bekijk meer:entertainment

adv.